Vind Nico Rosberg's MC - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind Nico Rosberg’s MC

Nico Rosberg donerer indsamlet beløb fra donation af sin personlige MC
Steffen Olesen
19/06-2020 kl. 05:00

Nu kan du blive den lykkelige ejer af den tidligere Formel 1 stjerne Nico Rosberg’s motorcykel, og det er ikke en hvilken som helst MC.
Nico Rosberg har nemlig besluttet, at udlodde netop den Energica Ego motorcykel han afslørede sidste år i forbindelse med lanceringen af den nye model.
Det gør den tyske racerkører for at indsamle midler til RTL – Wir helfen Kindern – Spendenmarathon samt italiensk røde kors, og hele overskuddet tilfalder disse organisationer.
Det yderst sympatiske træk fremgår af opslag på sociale medier.

Motorcyklen overdrages personligt… i Monaco
Som det fremgår af videoen i opslaget på Facebook, har du ikke blot mulighed for at vinde den elektrisk drevne Energica motorcykel med 145 hk – 200 Nm og en tophastighed begrænset til 240 km/t, hvor du også får den unikke Nico Rosberg lakering med i handlen.
For motorcyklen bliver nemlig også udleveret af den tidligere Formel 1 stjerne personligt, og en rejse for 2 til Monaco med overnatning på hotel er ligeledes en del af præmien.
Motorcyklen kan du naturligvis ikke medbringe i håndbagagen i flyveren, så derfor bliver der naturligvis også taget hånd om transport af motorcyklen til en destination efter dit valg.
I videoen ser du også, at den heldige vinder af Energica motorcyklen, rejsen, opholdet og mødet med racerkøreren udtrækkes om 8 uger.

Sådan donerer du en skilling
For at følge det gode eksempel og donere en skilling til de udvalgte organisationer – og dermed deltage i konkurrencen – skal du blot klikke på linket i opslaget på Facebook, eller alternativt følge dette link til viprize.org/Rosberg.
Så ryger du nemlig direkte videre til en hjemmeside, der udover at vise nedtælling til udtrækningen også kaster lys over, at en donation på € 5 udløser 50 lodder, en donation på € 10 fordobler chancerne for gevinst, og der er vistnok ikke noget egentligt loft over, hvor store vinderchancer du kan købe dig til.
Men husk nu på, at selv de mindste donationer gør en forskel.

Giv os endelig besked hvis du bliver den heldige, for vi kunne da også godt tænke os at se Nico Rosbergs egen – eller den heldige vinders motorcykel – på nærmeste hold.
Og vi siger heller ikke nej tak til en prøvetur.
Omvendt lover vi også at give en melding – samt levere en artikel om hele oplevelsen – hvis artiklens skribent skulle gå hen og rende med hovedpræmien.

Et uddrag af den e-mail vi modtog kort tid efter donationen: “Thank you for your support!
With your contribution you support the project nestwärme of the aid organisation RTL “Wir helfen Kindern” as well as the Italian Red Cross and have the chance to win Nico Rosberg’s Custom Electric Energica Motorcycle!”


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start