Ducati Superleggera V4 - Crafting the dream - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Superleggera V4 – Crafting the dream

Video: Se Ducati Superleggera V4 #1 blive samlet
Steffen Olesen
21/06-2021 kl. 14:55

Hvilken gademodel er den ultimative drøm?
Det er der formentlig mange bud på, men en af kandidaterne må absolut være Ducati Panigale Superleggera V4.
De én-millionnihundredetreogtyvetusindesyvhundredeoghalvfems (1.923.790,00) afgiftsplagede danske kroner der skal langes over disken for et eksemplar af den eksklusive model med 234 hestekræfter til 152,2 kg udstyret med nummerplade, gør modellen til en uopnåelig drøm for mange danskere, men drømme er heldigvis stadig gratis.
Men nogle bevæger sig måske lige på kanten af drøm og virkelighed, og behøver bare et lillebitte puf for at udleve drømmen.
Det lille puf kunne sagtens være den video Ducati delte for nogle få dage siden.
Se videoen Superleggera V4 | Crafting the dream lige nedenunder.

I denne omgang deler Ducati ikke en decideret markedsførings eller reklamevideo, men i stedet en stemningsfuld video med dedikerede medarbejdere, der tøffer rundt og hygger sig med at skrue en masse lækre komponenter sammen.

En video der bestemt er værd at se for alle inkarnerede Ducatisti, dem der er vilde med eksklusivitet og teknik, og dem der bare gerne vil se den allerførste serieproducerede Ducati Panigale V4 Superleggera med #1 præget på øverste forgaffelbro blive samlet.
Hvis du gerne vil vide mere om og se flere videoer med den vægtoptimerede italienske Superbike med voldsom motor, så kan du jo eventuelt tage et kig på artiklen Endnu mere ekstrem Panigale på vej fra 2019, som blev fulgt op af artiklen Ducati Project 1708 i begyndelsen af 2020.
Eller måske bare kigge forbi artiklen NU er Ducati Superleggera V4 officiel fra Februar måned 2020 hvor modellen fik sin officielle debut.

Del med en ven

En person snakker om “Ducati Superleggera V4 – Crafting the dream

  1. Hvis jeg havde pladsen ville jeg da gerne have en til pynt, men da jeg ikke er til racere er jeg derfor heller ikke til denne lækre cykel.

Skriv et svar

Giver børn en ny start