Endnu mere ekstrem Panigale på vej - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu mere ekstrem Panigale på vej

Den bliver dyr. Meget dyr. Men også vægtoptimeret og 224 hk
Mathias B. Høj
29/11-2019 kl. 10:34

Rygterne om en (endnu) mere vægtoptimeret Ducati Panigale har huseret nogen tid, og nu er der endelig kommet noget konkret at hænge dem op på. For i et nyligt interview med engelske Motorcycle News afslørede Ducatis topchef Claudio Domenicali at en specialversion er på vej. Og at denne version er en Superleggera – hvilket mere eller mindre er Italiensk for “Superlet”. Ducati har tidligere lavet eksklusive, lette og dyre specialversioner med Superleggera til efternavn.

Nu er det ikke fordi den nye Panigale V4 R har en høj kampvægt til sine 214 hk – og derfor indrømmede Cladio Domenicali også med det samme, at Panigale V4 Superleggera bliver meget dyr – og i øvrigt kun fremstilles i 500 eksemplarer. Hver vægtbesparelse koster en formue, når tallene skal være bedre end V4 R's tørvægt på 172 kg.

En Superleggera vil for at skulle fremstå lettere end standardversionen sikkert være at finde med kulfiberkåbe, titaniumhjul og ditto udstødning. Rygter vil vide, at den får ti ekstra hk end standardversionen, så den ender på hele 224 hk. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start