DIY Ghost Rider MC - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DIY Ghost Rider MC

Hjemmelavet Ghost Rider motorcykel bryder i brand
Steffen F. Olesen
03/09-2020 kl. 05:00

Internettet er et vidunderligt sted, hvor vi kan dele med resten af verden, hvordan vi bedst fordriver tiden med vores passion for motorcykler.
Nogle viser deres færdigheder ved at udøve imponerende akrobatik, imens andre fremviser deres vilde ombygninger.
Meget almindeligt er det også at dele alverdens eventyr og opdagelsesrejser med omverdenen. Se her hvordan det gik da Nicolaus tog junior på nakken og drog til Norge, for at besejre nabolandets vilde natur på ryggen af en tiger.

I den anden grøft er der dem, der under hvad vi må formode var en hyggelig aften med gutterne, finder på noget så bindegalt, at det simpelthen må praktiseres og foreviges på video.

Til sidstnævnte hører YouTuberen Mr. Indian Hacker, som du ser i videoen her under.
Mr. Indian Hacker satte sig for øje, at skabe en vaskeægte Ghoste Rider motorcykel, og maskinens udseende spillede tydeligvis ingen rolle i dette projekt, men derimod stod fascinationen for brændt gummi øverst på listen.

Er du ikke bekendt med Ghost Rider universet, kan vi fortælle at han er endnu en af Mr. Marvels superhelte, som i 2007 blev bragt til live af skuespilleren Nicolas Cage. Karakteren lider under en forbandelse der forvandler ham til et skelet med ild i håret, hvis trofaste ganger er en langsnudet cruiser med ild i hjulene.

Apropos Ghost Rider… Kan du huske den gale svensker, som i starten af dette årtusind, publicerede en række videoer og DVD’er, hvor han på nakken af sin Gixxer 1000 og bindegale turbo-Busa, drev det svenske politi til vanvid ved sindsyge hastigheder på offentlig vej?
Den var nok ikke gået i dag!

Del med en ven

En person snakker om “DIY Ghost Rider MC

Skriv et svar

Giver børn en ny start