Ny BMW R 18 B og R 18 Transcontinental - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny BMW R 18 B og R 18 Transcontinental

Retroinspireret luksustouring
CO
30/07-2021 kl. 09:41

BMW afslørede i går aftes ved spisetid to de nye touringmodeller BMW R18 B og BMW Transcontinental.
At der var nye kåbeklædte udgaver af BMW’s retroinspirerede model undervejs var ingen hemmelighed, da en touring orienteret ikke helt færdigbagt udgave af BMW R18 blev spottet under testkørsel sidste år.

Begge de nye R18’ere er udstyret med den gigantiske 1802cc boksermotor, der debuterede i BMW R18 sidste år, og som efterfølgende fik dansk premiere i September sidste år, hvor MagaCin ved samme lejlighed fik mulighed for en kort prøvekørsel af modellen.

BMW R18 B og BMW R18 Transcontinental
BMW Motorrad introducerer de to nye modeller med recepterne Grand American Tourer til den luksuriøst rejsende for BMW R18 Transcontinental, og til Amerikansk Highway Cruising for modellen BMW R18 B.
Den enorme boksermotor leverer som bekendt 91 hestekræfter v. 4750 omdr. og leverer et moment på mindst 150 Nm mellem 2000 og 4000 omdrejninger.
Det burde altså ikke have den store betydning, hvis taskerne er proppet under kørslen.
Derudover er tankstørrelsen på begge modeller vokset fra 18 til 24 liter til gavn for længere ture, og den bagerste affjedring har fået 30% længere vandring for optimeret komfort.
Sædevarme, varmehåndag, og anden luksus er en selvfølgelighed, og nu ser vi også adaptiv fartpilot på BMW’s luksuriøse retroinspirerede cruisere.

Lydsystem fra ikoniske Marshall
Har du selv spillet i band eller bemærket forstærkerne, der ofte står i baggrunden ved koncerter, så kender du nok også navnet Marshall.
Den ikoniske engelske producent af forstærkere som nogle af os har anvendt, når der skulle flås i guitarstrengene, er ophavsmand til modellernes Marshall Sound System, så den rette baggrundsmusik kan nydes under kørslen.
Et lydsystem der som en option kan opgraderes til Marshall Gold Series Stage 1 eller Stage 2, hvor op til 4 højttalere og to subwoofere kan levere 280 watt fryd til øregangene.

Flere videoer med nyhederne
I forbindelse med lancering af de to nye modeller, Har BMW Motorrad naturligvis også delt et par lækre videoer.
Vi lægger ud med en stemningsfuld video af kortere varighed.

I den første video fik vi ikke specielt mange detaljer om de to nye crusiere fra BMW.
Men det rådes der bod på med den næste godt 40 minutter lange video fra livestreaming af den officielle præsentation, hvor begge modeller gennemgås lidt nærmere, hvor designstrategien får et ord med på vejen og meget mere.
Spol knap et minut hen i videoen for at se præsentationen af BMW R18 B og BMW R18 Transcontinental.

To spændende nye modeller fra BMW Motorrad, der tilgodeser de rejselystne, som gerne vil færdes komfortabelt i retroinspireret stil, men med alle moderne bekvemmeligheder til rådighed.
Læs mere om de nye BMW R18 B og BMW R18 Transcontinental på BMW’s hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start