Ducati mekaniker søges - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati mekaniker søges

Ducati Copenhagen holder kablet stramt og søger en passioneret motorcykelmekaniker, som skal blive en del af teamet i Søborg.
Steffen F. Olesen
16/01-2024 kl. 08:52

Lad os lige indlede med at slå fast, at motorcyklen er det fedeste transportmiddel i verden, og kan uden tøven betegnes som værende verdens fedeste hobby!
Og så er det jo faktisk også videnskabeligt bevist, at det er super sundt for både krop og sjæl at køre motorcykel.

Et mindre videnskabeligt forsøg har nemlig vist, at bio-markører for stress reduceres med 28% under kørsel på motorcykel, at pulsen under 20 minutters kørsel øges med 11%, at adrenalinniveauet hæves med 27%, samt at fokus og opmærksomhed er væsentligt skærpet under kørslen.

Men hvis det er så sundt, kan vi så ikke bare inkorporere det noget mere i vores liv? Som eksempelvis ved at omgive sig med motorcykler mens vi er på arbejde?
Og til det helt og aldeles selvopfundne spørgsmål, vil undertegnede også gerne selv have lov at svare:- Jo, det lyder da som en fantastisk idé..!

Danmark er dog et ret lille land, og motorcykelbranchen er nok ikke den der fylder mest i vor flade landskab. Så derfor kan det i perioder godt være svært at finde en åben dør.
Men forleden blev MagaCin kontaktet af Robert fra Ducati Copenhagen som spurgte, om ikke vi kunne hjælpe med et lille opråb til de danskere, som netop ønsker at svæve rund mellem fede motorcykler i arbejdstiden, og som samtidig har hænderne skruet rigtigt på.

Brænder du for premium motorcykler og har du lyst til at arbejde hos Danmarks største Ducati forhandler? – Sådan indleder Ducati Copenhagen et jobopslag, hvori man leder med lys og lygte efter en imødekommende og mødestabil motorcykelmekaniker, som kan blive en del af teamet i Søborg.

Jobbet går kort fortalt ud på at servicere, reparere og klargøre nye og brugte Ducati, men også brugte motorcykler af andet fabrikat. Og som en ekstra lille gulerod kan det nævnes, at Rigspolitiets motorcykler fra tid til anden også lægger turen forbi værkstedet, da nogle af etatens udsendte som bekendt kører Ducati Multistrada V4 S.

Du kan se jobopslaget via linket her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start