WSBK verdensmesteren køber sin første gadecykel - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

WSBK verdensmesteren køber sin første gadecykel

Jonathan Rea har købt en Kawasaki Z900RS til privat brug
CO
20/08-2021 kl. 06:00

Vi synes det er rigtig god underholdning, og faktisk også lidt opløftende, at den regerende verdensmester i World Superbike Jonathan Rea i en relativt sen alder har besluttet sig for at tage kørekort til motorcykel.
For Rea har efter flere WSBK titler, og at have passeret flere historiske milepæle i World Superbike klassen fundet ud af, at han også vil nyde friheden på to hjul i fritiden.

Dokumenterer køreundervisningen
Den seksdobbelte WSBK champ har blandt andet dokumenteret køreundervisningens forløb med nogle videoer, hvor vi i denne video ser racerkøreren modtage undervisning på køreskolen, og efterfølgende så en video, da Jonathan Rea bestod køreprøven.

I den seneste video fra forløbet fortalte Rea, at han nu skulle ud at købe sig en gadecykel.
Og så kunne måske forvente, at Rea ville købe en motorcykel han kender rigtig godt… nemlig en Kawasaki ZX-10R.

Får lysterne stillet på racerbane
Men det viser sig, at Rea får stillet sine lyster vedrørende kørsel med høj hastighed så rigeligt på racerbanerne.
Jonathan Rea udtaler frit oversat i forbindelse med købet af sin første gadecykel: –

Jeg er så heldig, at jeg får tilfredsstillet alle mine behov for kørsel med høj hastighed på min KRT Ninja ZX-10RR.
Jeg har det sådan, at Kawasaki Z900RS virkelig matcher min livsstil derhjemme.


Den har et ry for at have en rigtig fleksibel motor, at være let håndterbar, og så er den bare street-smart og super cool.
Med passagersæde kan min kone Tarsh og jeg selv køre ind til byen på solskinsdage for en kop kaffe, og hun ser frem til et endelig at køre motorcykel med mig.


Jeg har haft i massevis af off-road cykler, men dette er min første gadecykel, og jeg vidste med det samme, hvilken farvekombination jeg ville have.
Sort med grønne og sølvfarvede pinstripes.
De er super populære, men min lokale forhandler fandt et eksemplar til mig, og den ser faktisk bedre ud i virkeligheden end på billeder.
Jeg startede min Superbike karriere hos Kawasaki i 2015, og nu har jeg kørekort, min egen helt nye Kawasaki Z900RS, og jeg er blevet medlem af Club Kawasaki sammen med tusinder af andre medlemmer.

Rea henter sin nye mc
Jonathan Rea har lige som i forbindelse med undervisningen på køreskolen og ved køreprøven delt en video, hvor han afhenter sin nye Kawasaki Z900RS ved forhandleren, og triller den første tur.

Som du kan se i videoen, er Jonathan Rea ret begejstret for sit nye legetøj.
Og det kan vi egentlig godt forstå.
For vi syntes faktisk også modellen var ret fed, da MagaCin tidligt på året i 2018 første gang prøvekørt Kawasaki Z900 RS, og nogle måneder senere fulgte op på sagen med en test af modellen under danske himmelstrøg.

Alting spiller for Rea
Tingene spiller i øjeblikket for Jonathan Rea, der for nylig har passeret flere historiske milepæle, i øjeblikket er førende i kampen om VM-titlen i WSBK, fik et ja fra sin kommende hustru da han friede på podiet på Autodrom Most i Tjekkiet, og nu har fået sin første gadecykel.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start