Video: WSBK mesteren består køreprøve til mc - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: WSBK mesteren består køreprøve til mc

Nu skal Jonathan Rea ud at købe motorcykel
Steffen Olesen
16/07-2021 kl. 08:00

Det er ikke mere end en god uges tid siden vi kunne fortælle, at den seksdobbelte WSBK verdensmester Jonathan Rea var i gang med at tage kørekort til motorcykel.
For den irske racerkører vil nemlig også gerne have mulighed for at nyde det fine vejr på to hjul på offentlig vej i selskab med ligesindede.

Forløb dokumenteret på video
Jonathan Rea har besluttet sig for at dokumentere forløbet på video, og der hører vi den 34-årige Kawasaki Racing Team kører fortælle, at han faktisk er mindst lige så nervøs som alle andre i forbindelse med projektet.
Det kan du læse mere om i artiklen der er linket til nedenunder.

Som tidligere nævnt har Jonathan Rea lovet at medbringe videokamera under hele forløbet, og det havde formentlig været lidt af en nedtur, hvis Rea skulle gå hen og dumpe til køreprøven… igen.
Men så galt gik det heldigvis ikke, og i et nyligt opslag deler racerkøreren sin glæde over det nyerhvervede kørekort til motorcykel med omverden.

Men Jonathan Rea nøjes ikke med at proklamere, at kørekortet er i hus på sociale medier, for den afsluttende fase blev som lovet dokumenteret i en video du kan se lige under dette afsnit.

Stort tillykke til den seksdobbelte WSBK verdensmester med kørekortet til motorcykel.
Det er vel egentlig naturligt nok, at Rea som fabrikskører for Kawasaki i World SuperBike serien tog kørekort på en Kawasaki.

Hvilken motorcykel til gaden?
Men det kunne være interessant at høre lidt mere om, hvilken motorcykel racerkøreren vælger til køreturene på offentlig vej.
Vi forestiller os selvfølgelig at det bliver en Kawasaki, og Rea’s egen 2016 Kawasaki ZX-10R træningscykel kunne have være et oplagt valg.
For alle stumperne til at lovliggøre modellen til kørsel på offentlig vej var lige ved hånden.
Men netop den motorcykel blev som bekendt udbudt til salg for et par måneder siden, så den mulighed er udelukket.
Men der burde være penge nok på kontoen til indkøb af en ny mc, og Rea behøver endda slet ikke at gøre indhug i den solide hyre som fabrikskører.
For racerkørerens gamle træningscykel blev nemlig solgt for en snas over 339.000 danske kroner i begyndelsen af Juni, så hvis man tager de absurde danske afgifter ud af ligningen, burde der være skillinger nok fra salget af den gamle ZX-10’er til at opfylde de fleste ønsker.

Det kunne være lidt cool, hvis Rea også deler en video med den motorcykel han udvælger sig til gadebrug.
En ny Kawasaki ZX-10R, en Kawasaki ZH2, en 2021 Kawasaki Versys 1000 eller noget helt fjerde?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start