Verdenspremiere: Harley-Davidson Pan America - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdenspremiere: Harley-Davidson Pan America

En ny genre for Harley-Davidson
CO
22/02-2021 kl. 19:00

Helt tilbage i 2017 kunne vi løfte sløret for, at der var Helt nye Harleyer på vej, og i 2018 kunne vi også fortælle, om et Kæmpe stilskifte ved Harley-Davidson.
Det viste sig med tiden at blive en sandhed med modifikationer, da den spændende Streetfighter Harley-Davidson Bronx lige pludselig forsvandt fra listen over kommende modeller.
Men i dag kl. 17.00 lancerede Harley-Davidson, mere end tre år efter vi første gang hørte om modellen, den i traditionelt Harley-Davidson regi ukonventionelle Harley-Davidson Pan America med 150 hestekræfter, langslaget affjedring og dæk der begår sig på alternativt underlag.
Se præsentationen i videoen lige nedenunder, hvor du får både et historisk tilbageblik, et sjældent detaljeret kig bag scenen vedr. udviklingen af Pan America, en masse inside-info om den nye model, og dybest set alt der er værd at vide om Harley-Davidson Pan America, samt mærkets visioner for fremtiden.
Og så får du selvfølgelig også fede klip hvor modellen køres på varieret underlag.
Som der bliver sagt i videoen. “En ny genre for Harley-Davidson”.

Pan America optræder nu som fuldgyldigt medlem i 2021 modelprogrammet på Harley-Davidsons hjemmeside, hvor vi også finder den helt nye Revolution Max 1250 motors specifikationer.
Variable ventilstyring er ikke så tosset, når de 150 hestekræfter v. 8750 omdr. og et maksimalt drejningsmoment på 128 Nm v. 6750 omdr. sender modellen med en opgivet køreklar vægt på knap 250 kg ud på eventyr.

Går nye veje
Men som du så i videoen, er det ikke bare for motorens vedkommende nye stier trædes.
For nu ser vi en Harley-Davidson udstyret med seks-akset IMU, de 5 forprogrammerede køremodes Sport, Road, Rain, Off-road og Off-road plus samt brugertilpasset køremode, hvor de personlige præferencer for blandt andet motorens effekt, motorbremse og Traction-control kan programmeres.

Derudover ser vi fuld LED lygteføring, hvor lygter med glidende overgang i lysstyrken oplyser områder af sporet forude der normalt ikke belyses ved nedlægning på hhv. 8, 15 og 23 grader.
Derudover er modellens instrumentering udstyret med 6’8″ trykfølsomt display, der naturligvis er af typen med navigation, Bluetooth opkobling, fuld connectivity og hele baduljen.

Men festen holder ikke her, for der er også mulighed for at nyde godt af semi-aktiv affjedring både for og bag på den ny Pan America, der kan indstilles til Komfort, Balanceret, Sport, Off-road blød og Off-road fast.
Der er rigtig meget at læse op på, og indtil vi får strikket lidt flere informationer sammen, kan du eventuelt selv læse mere om den nye Harley-Davidson Pan America på Harley-Davidsons hjemmeside.

Hvornår og hvor meget
Den nye Pan America lander hos danske forhandlere i Juni måned og Harley-Davidson Pan America 1250 kan blive din fra Dkr. 253.900,- imens prisen for den mere eksklusive Harley-Davidson Pan America 1250 Special starter ved Dkr. 298.900,-

Bemærk
Mod videoens slutning ser du også en hyggelig stund omkring lejrbålet, hvor der lsudres om. at vi godt kan forberede os på flere innovative nyheder.
Og der ser vi da vist lige en Harley-Davidson 1250 Custom.

Specifikationer over hhv. Pan America & Pan America Special

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start