Bronx, 48X og Pan America: helt nye harleyer på vej
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helt nye Harleyer på vej

Harley-Davidson forbereder helt nye modeller
Mathias B. Høj
22/12-2017 kl. 10:21

Harley-Davidson har tidligere bebudet, at de vil komme med flere nye modeller over de næste år. Og nu er advokatfirmaer, der arbejder for Harley-Davidson, er begyndt at få beskyttet varemærkerne “Harley-Davidson Bronx”, “48X” og “Pan America”.

“Bronx” er optaget i U.S. Patent and Trademark Office, mens “48X” og “Pan America” er oprettet i EU's Kontor for Intellektuel Ejendomsret, samt den britiske ditto.

Som nævnt er det Harley-Davidsons advokatfirmaer (ved navn Mathys & Squire LLP) der står bag oprettelsen – og tidligere har stået bag lignende oprettelser, så det fremgår ikke direkte, at det er Harley-Davidson der står bag. Advokatfirmaet har kun et enkelt firma som kunde, som har produkter i lignende kategorier (en dækproducent), så mon ikke den er god nok?

Harley-kendere vil bemærke ligheden med modellen Forty-Eight og Sportster-linjen er ikke så opdateret som andre linjer ved Harley-Davidson. Måske 48X er et forvarsel om en større opdatering?

Pan America lugter meget af touring eller cruising, men indenfor dette felt har Harley-Davidson allerede flere modeller. Måske en lettere og mere økonomisk model, især til eksport? Harley-Davidson har stærke ønsker om, at eksportere flere maskiner.

Bronx lugter umiddelbart af storby, så måske en storbyhip maskine, med et mere minimalistisk design?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start