Her er Harley-Davidsons vilde nye modeller
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kæmpe stilskifte ved Harley-Davidson

Kæmpe opdatering af design og stil - og masser af elmotorcykler. Harley-Davidson satser massivt med nye og fede modeller
Mathias B. Høj
30/07-2018 kl. 14:46

Harley-Davidsons nye modeller ligner langt fra hvad vi normalt forbinder med Harley-Davidson: krom, klassisk design og en skrigende ørn i ny og næ. Nu skal de yngre kunder hverves og det kræver flere og mere forskelligartede modeller.

Der kommer en 975 cc Streetfighter og en 1250 cc Adventure Touring maskine ved navn Pan America, samt en mere klassisk 1250 cc Custom model i 2020. Se billederne – det er et design der næsten peger mere i retning af Ducati end klassisk Harley-Davidson.

975 cc Streetfighter

Adventure Touring modellen Pan Amerika 1250

1250 cc Custom

Og så kommer LiveWire 2019, som den første af en række elektriske motorcykler, der skal etablere HD som en dominerende spiller indenfor feltet. Flere vil følge i 2022, heriblandt flere lette og smalle maskiner, som vil give helt nye måder at køre motorcykel på. Hvis man har fulgt med i opkøbet af Alta Motors, kommer det ikke som den store overraskelse.

LiveWire

De mere klassisk orienterede Harley-fans skal ikke fortvivle. De store touring og cruiser-modeller vil fortsat blive videreudviklet og forbedret. Fans af samme stil i Asien skal heller ikke fortvivle, for et nyt, strategisk samarbejde med en endnu ikke offentliggjort producent i Asien vil give især det Indiske marked mulighed for Harley'er i størrelsesordenen 250 – 500 cc.

For at gøre det lettere at rekruttere nye og i særdeleshed yngre kunder, vil forhandlernetværket blive styrket, kombineret med en større indsats på det digitale område. Men også med “førende e-handelsvirksomheder”, så måske du snart kan bestile dig en Streetglide på Amazon.

Du kan se mere om de nye modeller ved Harley-Davidson her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start