Var det noget med en Yamaha Ténéré 300? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Var det noget med en Yamaha Ténéré 300?

Yamaha teaser for en mini Ténéré
Nicolaus Johansen
29/08-2020 kl. 10:00

Det er spørgsmålet til forbrugerne fra Yamahas Production Communications Manager; Fabrizio Corsi.

I et interview med nogle af vores italienske kolleger hintede Corzi, at Yamaha er opmærksomme på den succes som blandt andet KTM & BMW har haft med henholdsvis 390 Adventure og G 310 GS.

Fabrizio Corsi

Hvis der der blot er halvt så mange købere til en mini-Ténéré, som der har været til den voldsomt gode Ténéré 700, er det en no-brainer for mærket med de tre stemmegafler, da mellemklasseeventyren har været en stor salgssucces.

Ténéré 700 har væet et kæmpe hit for Yamaha

Ifølge Fabrizia Corzi er det op til forbrugerne; er der efterspørgsel nok efter adventurebike med motoren fra MT-03 og R3, vil Yamaha sende sådan en maskine på markedet.

Her på MagaCin synes vi Yamaha bare skal komme i sving, og få lavet en maskine som kan byde de andre maskiner i segmentet op til dans. Vi gætter på, en lillebror til Ténéré 700 vil få et lignende design, da udseendet tydeligvis appellerer til kunderne. Mange vil nok ønske sig et 21″ forhjul, men de fleste konkurrenter i feltet sporter 19″, så mon ikke Yamaha gør det samme?

MT-03 vil donere motoren til Ténéré 300

Prisen er én af T7’erens mange kvaliteter, og derfor virker det overvejende sandsynligt, at en T3’er vil have ABS, men ligesom storebroderen undvære alt andet elektronik, som i ellers stigende grad finder vej til mindre motorcykler.

Skal Yamaha sende 300-kubiks adventurebike i produktion? Smid gerne en kommentar herunder.

Del med en ven

En person snakker om “Var det noget med en Yamaha Ténéré 300?

  1. Selvfølgelig, det er lige den der mangler i letvægts segmentet 👍🏻👍🏻👍🏻

Skriv et svar

Giver børn en ny start