Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Voldsomt god Yamaha Ténéré

Underholdende terrænmaskine klarer sig også glimrende på asfalt. Ny Yamaha Ténéré var ventetiden værd

Mathias B. Høj
08/10-2019 kl. 17:43

Den har været længe ventet, har den. Den nye Yamaha Tenere; eller Ténéré, som det rettelig staves. En langdistance adventuremaskine, som ifølge Yamaha kan klare både asfalt og terræn. Især terræn. 

Umiddelbart ligner den heller ikke en motorcykel, som det er nemt at stoppe. Med sin enorme sædehøjde på 875 mm, næsten lodrette vindskærm og edderkoppe-lignende øjne er det et frygtindgydende bæst at skue. Det er nok ikke helt utilsigtet. I hvert fald er det også en maskine, som trækker opmærksomhed – også mere end adventuremaskiner normalt gør. Ældre medborgere kigger forskrækket på dens knælerlignende frontpositur, mens bilister, som virker til at kende til motorcykler, kigger interesseret på teknikken. Det er en motorcykel med et meget markant design. Med sit helt kantede informationsdisplay ser den også solid og holdbar ud – som en terrænmaskine gerne skal.

Ténéré er en velkendt maskine, hvor tidligere modellers teknik har vist deres værd. Lad os se, hvordan det ser ud med den nyest

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere