Triumph Tiger Sport 660 præsenteres 5. Oktober - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph Tiger Sport 660 præsenteres 5. Oktober

En ny Adventure Sports æra
CO
29/09-2021 kl. 06:00

For en god måneds tid siden kunne MagaCin fortælle vores læsere, at mellemklassens nye medlem af eventyrernes klub var ved at være færdigudviklet.
Engelske Triumph Motorcycles delte dengang en video med titlen Final testing of an exciting new addition to the Tiger family, hvor vi fik de første glimt af den næsten produktionsklare Triumph Tiger Sport 660.
Den video kan du naturligvis se i artiklen der er linket til nedenunder.

Siden dengang har Triumph officielt præsenteret den nye kåbeklædte Triumph Speed Triple 1200 RR, englænderne har teaset for den kommende nye Triumph Tiger 1200, som er udstyret med en såkaldt T-Plane krumtap, og vi har efterfølgende set en teaser-video med Triumph Tiger 1200 i aktion.
Men der er åbenbart lige så meget knald på hos marketingafdelingen hos Triumph, som der er på motorcyklerne i den linde strøm af videoer.
For i går eftermiddags tikkede en pressemeddelelse ind i indbakken, som varslede endnu en spændende nyhed.

Global præsentation
Denne gang må vi – i første omgang? – undvære en appetitvækker i form af video.
Vi får nemlig blot uden de store dikkedarer at vide, at den nye Triumph Tiger Sport 660 præsenteres globalt Tirsdag d. 5. Oktober kl. 13.00.
Det fremgår både af den rundsendte pressemeddelelse, Triumph’s opdaterede hjemmeside samt opslag på sociale medier.

Det bliver interessant at se, hvad Adventure Sport modellen vi første gang så på billedet fra det lukkede arrangement i 2020 har at byde på.
For Triumph har allerede lovet os, at det er en: – new Tiger that is set to transform the middleweight adventure sports category and deliver a new benchmark in specification, capability, performance and style.
En beskrivelse englænderne runder af med løftet om En ny Adventure Sports æra.

Det ser vi frem til
Vi glæder os til at se de første fuldt afslørende og detaljerede billeder, og til at nærstudere de tekniske specifikationer.
Og så er vi selvfølgelig også spændte på prisen med dansk nummerplade monteret, og sidst men ikke mindst på, hvornår modellen lander hos danske forhandlere.

Mere undervejs
Men der er faktisk endnu mere at se frem til.
For vi har naturligvis ikke glemt Adventure Bike modellen, der i 2020 figurerede på billedet sammen med Triumph Trident 660 og Triumph Tiger Sport 660, hvor sidstnævnte altså debuterer om en lille uges tid.

Ikke for at være urimeligt krævende, men halløj Triumph… hvornår får vi knoldhopperen med 660 motor?

Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start