Triumph Speed Triple 1200 RR officielt præsenteret - MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph Speed Triple 1200 RR officielt præsenteret

Modellen skulle lande i Danmark kort efter nytår

CO
14/09-2021 kl. 20:23

Så oprandt dagen, hvor Triumph Motorcycles som annonceret for en uge siden officielt afslørede den nye Triumph Speed Triple 1200 RR.
Den kåbeklædte udgave af Triumph Speed Triple 1200 RS som så dagens lys i Januar, blev i dag præsenteret under sloganet Triple Powered Perfection med tilføjelsen Pure Elegance, Performance and Attitude.
Se den officielle præsentation af Triumph Speed Triple 1200 RR i videoen lige nedenunder.

Triumph Chief Product Officer Steve Sargent omtaler i videoen den nye Speed Triple 1200 RR både som producentens version af en moderne Cafe-racer, og den ultimative Sportsbike til gaden.

Baseret på Triumph Speed Triple 1200 RS, men tilføjet semi-aktiv elektronisk reguleret SMART EC 2.0 affjedring fra Öhlins, styrkåbe, fuld LED lygteføring, clip-on styr hvor håndtagene sidder 135mm lavere og 50mm længere fremme end på den nøgne Speed Triple 1200 RS, skræddersyet fodhvilerposition men med samme sædehøjde på 830 mm, quickshifter op og ned, fem forskellige køremodes, fartpilot og alt i de nyeste elektroniske features og assistentsystemer… og oven i hatten et gedigent læs kulfibertumper, som er eksklusivt forbeholdt den nye Triumph Speed Triple 1200 RR.
Alle samme tiltag for at levere en mere engageret og fokuseret køreoplevelse.

Lovordene fra stuntkørerne Ernie Vigil og Nick Apex en tredjedel inde i videoen kender nærmest ingen grænser, og racerkøreren Maria Costello som toner frem på skærmen mod videoens slutning er vist også ret begejstret.

Opdateret hjemmeside og endnu en video
Triumph’s hjemmeside er naturligvis i anledning af den officielle præsentation af nyheden opdateret med den nye Triumph Speed Triple 1200 RR.
Og her findes udover tekniske specifikationer og nøgletal som 1160cc motor, 180hk, 125Nm og en tørvægt på 199kg også yderligere en præsentationsvideo for nyheden med titlen New Speed Triple 1200 RR Features and Benefits.

Med videoen ovenover, skulle alle vist i hvert fald indledningsvis være dækket nogenlunde ind med informationer om den nye Triumph Speed Triple RR. Som vi i øvrigt glæder os som små børn til at se på nært hold ved efterårets mc-messe EICMA i Italien.

Hvornår og hvor meget
Vi er denne aften efter forespørgsel blevet informeret om, at den nye Triumph Speed Triple 1200 RR efter planen skulle lande i danske showrooms i Januar 2022.
Men de meget tidlige oplysninger er behæftet med en smule usikkerhed, og det samme er prisen, som efter vores oplysninger godt kunne lande på Dkr. 283.999,- hvis alt går efter planen.

WAUW!.. den nye kåbeklædte Triumph S3 1200 RR ser den-onde-lyneme skarp ud, og det kunne være hamrende fedt, at fyre bæstet af på bane.
Rødderne på videoen nedenunder ser i hvert fald ud til at hygge sig, og det lyder faktisk ret kækt, når den trecylindrede motors 180 hypper fyres af.

Dagen er ved at gå på hæld, og vi skal have skubbet artiklen over disken, så du også kan se videoerne med den nye sportslige kåbeklædte Triumph.
Så det bliver ikke til mere i denne omgang, men vi samler naturligvis op på den spændende nye Triumph Speed Triple 1200 RR ved en senere lejlighed.

Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Skriv et svar