Ny Triumph Tiger Sport 660 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph Tiger Sport 660

Triumph afslører Sportslig Adventure Bike i mellemklassen
Steffen Olesen
26/08-2021 kl. 07:00

Det er langt fra nogen hemmelighed for den velorienterede MagaCin læser, at engelske Triumph Motorcycles gennem længere tid har haft flere modeller med mærkets trecylindrede 660 motor i støbeskeen.
Det kan du læse mere om i artiklen som der er linket til herunder, hvor vi sidste år bragte et billede af tre kommende modeller med betegnelserne Adventure Bike, Roadster og Adventure Sport.

Et par måneder senere så vi et legendarisk modelnavn genoplivet ved den officielle præsentation af Triumph Trident 660, og MagaCin var naturligvis på pletten, da det første eksemplar af modellen landede hos en dansk forhandler først på året.

Den nye Triumph Trident 660 har vist sig at være et stort hit blandt forbrugerne, så det ville give rigtig god mening, hvis udviklingsafdelingen hos den engelske producent satte turbo på tempoet, og fik bagt de alsidige 660 familiemedlemmer vi så på billederne i August måned 2020 færdig. Og det har Triumph faktisk også gjort.
Det fremgår blandt andet af en pressemeddelelse rundsendt til mc-medierne, på Triumph’s egen hjemmeside samt opslag på sociale medier.

Som du kan se i Facebook opslaget, er folkene hos Triumph i gang med de sidst tests af den nye Triumph Tiger Sport 660, der som modelnavnet henviser til, er udstyret med den trecylindrede 660 motor, som vi kender fra Triumph Trident 660.
En model der efter Triumph’s beskrivelse bringer fordelene fra den trecylindrede motor ind i segmentet for sportslige Adventure Bikes i mellemklassen.

Den engelske producent er foreløbig ikke specielt meddelsom om, hvor vidt ydelsen bliver præcis den samme som for Triumph Trident 660, og har indtil videre ikke frigivet yderligere information end lidt billeder af den camouflerede prototype.
Men vi får dog i tråd med tidens trend en ganske kort teaser video for modellen. En video med titlen Final testing of an exciting new addition to the Tiger family

Det er ikke længe siden vi fik det første glimt af den nye kåbeklædte Triumph Speed Triple 1200 RR, og nu bliver vi altså indviet i, at vi også skal holde os klar til den officielle præsentation af en ny Triumph Tiger Sport 660.
To nye modeller vi godt tør spå også udstilles på den efterhånden nært forestående mc-messe EICMA i Italien, men vi gætter på, at der slipper yderligere informationer ud om nyhederne inden da.

Det er vi som altid opmærksomme på, og holder selvfølgelig vores læsere opdateret straks der er nyt.
Og så bliver det spændende at se, hvornår den lovede mere terrænorienterede 660’er med stort forhjul ser dagens lys.

Del med en ven

En person snakker om “Ny Triumph Tiger Sport 660

  1. Lygteudforning og silhuette ligger sig helt op ad en Tracer 7, næsten kun de 3 forrør der afslører den.

Skriv et svar

Giver børn en ny start