Triumph afslører ny mellemklasse roadster - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph afslører ny mellemklasse roadster

2021 Triumph Trident Design Prototype
CO
25/08-2020 kl. 15:36

Sammenlignet med foregående år, er der i denne tid en anelse langt mellem snapsene, hvad angår nyheder om kommende MC-modeller.
Nedlukningen pga. Corona pandemien har blandt andet medført midlertidig indstilling af produktionen hos en lang række motorcykelproducenter, salget af motorcykler i Europa har generelt haltet slemt bagefter, en ikonisk producent som Harley-Davidson udskød først lanceringen af planlagte 2020 modeller til 2021, og droppede sidenhen en af 2021 modellerne helt.
Derudover blev traditionsrige arrangementer som eksempelvis Isle of Man samt BMW Motorrad Tage ikke heller afviklet i år, og selv efterårets store traditionelle motorcykeludstillinger Intermot i Köln og EICMA i Milano er aflyst.
Det har efterfølgende medført, at både Intermot og EICMA planlægger at afvikle årets motorcykelmesser digitalt. Og derfor er det måske også meget naturligt, at flere motorcykelproducenter slutter op bag det digitale koncept.

Ny Triumph Trident Roadster
I de senere år har den engelske motorcykelproducent Triumph flere gange været på forkant med de store MC-messer, og enkelte gange også ganske uventet afsløret andre nyheder på utraditionelle tidspunkter. Som eksempelvis da Triumph d. 3. December sidste år præsenterede nyhederne Tiger 900 Rally & GT under overskriften Adventure transformed.
Triumph er en af foregangsmændene i den stadigt voksende række af motorcykelproducenter, der med stor dygtighed teaser for kommende modeller – gerne med en serie af videoer – og den trend ser ud til at fortsætte hos det engelske brand.
Se videoen i det helt friske opslag på sociale medier nedenunder.

Det fremgår af videoen, at Triumph Trident Design Prototype er bestykket med en trecylindret motor, og i videoens flimrende billedhav kan vi se, at der er tale om en minimalistisk naked-bike.
Foreløbig har vi ingen tekniske specifikationer at forholde os til, men Triumph beskriver frit oversat til dansk, at motorcyklen hører til i mellemklassen, er minimalistisk formgivet med rene linier, krydret med Triumph DNA, og har mere end en antydning af Speed Triplen’s muskuløse karakter.

De første officielle informationer
Ved at dykke lidt ned i beskrivelsen i det sparsomme officielle materiale får vi at vide, at Triumph Trident design prototypen er resultatet af et dedikeret teams udviklingsarbejde gennem 4 år i Triumphs designafdeling. Her fokuserede man angiveligt på at levere en ny distinkt, dynamisk og attraktiv vinkel på Triumph’s stil og attitude.

Fødslen af et nyt ikon?
Det er overskriften på et afsnit i beskrivelsen af modellen, som handler meget om udseende, klassiske Triumph dyder og hints til fortiden. Men her får vi dog også at vide, at modellen er udstyret med et nyudviklet stel og en kompakt stærk trecylindret motor.
Derudover får vi også at vide, at Trident’en er udstyret med en førerergonomi, som baseret på al Triumph’s samlede ekspertise, vil levere perfekte betingelser for engageret, agil og dynamisk kørsel.
Altså… en ny svingvillig og agil minimalistisk naked Triumph i mellemklassen med en stærk og kompakt trecylindret motor, som er udstyret med en hulens masse moderne teknik.
Om den kommende nye Trident med tiden går hen og bliver et nyt ikon kan kun tiden vise. For det er nemlig noget vi brugere bestemmer.

Modellen lanceres i 2021
Herligt at Triumph igen er på banen med en teaser for spændende nyt, og vi kan i den forbindelse opfordre alle andre motorcykelproducenter til, at begynde at løfte en flig af sløret for hvad vi kan forvente af nyheder næste år.
Som du så i videoen præsenteres den nye Trident som en 2021 model, men vi regner med at Triumph traditionen tro leverer en række teaser-videoer inden da.
Det holder vi naturligvis skarpt øje med.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start