Triumph overrasker med ny Tiger 900 RALLY & GT
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph teaser for overraskende nyheder

Ny Tiger 900 RALLY & GT
Steffen Olesen
16/11-2019 kl. 09:00

Efter opbuddet af spændende nyheder både umiddelbart før og på mc-messen EICMA nær Milano i Italien, kunne man måske forvente at der faldt lidt ro over branchen, og at motorcykelproducenterne koncentrerede sig om at fremstille en masse motorcykler, og få logistikken på plads så nyhederne kan leveres til forbrugerne hurtigst muligt.

Det ser imidlertid ikke ud til at være tilfældet hos engelske Triumph.

I hovedkvarteret i Hinckley beliggende sydvest for Leicester, har man tilsyneladende masser af overskud til at brede lancering af nye modeller ud over længere tid.

Her har man tilsyneladende masser af tid til at introducere nye modeller med jævne mellemrum

Som vi kan se i opslag på sociale medier, er den traditionsrige virksomhed med en turbulent fortid nemlig slet ikke færdig med at introducere nye modeller.

Som det fremgår af opslaget på twitter, præsenterer Triumph tirsdag d. 3 December nyhederne Tiger 900 Rally & GT under overskriften Adventure, transformed.

Vi er endnu ikke stødt på lækkede billeder eller hints i retning af specifikationer, så vi må indtil videre nøjes med Triumph's egen beskrivelse af nyhederne.

RAISE YOUR EXPECTATIONS

7PM TUESDAY 3RD DECEMBER 2019 

 A NEW NAME. A NEW BENCHMARK.

CAPABILITY, EXCITEMENT, ATTITUDE AND FUN…TRANSFORMED. 

OFF-ROAD, ON ROAD, TECHNOLOGY, SPECIFICATION, HANDLING, PERFORMANCE AND CHARACTER…TRANSFORMED. 

… og så selvfølgelig den teaser-video, der helt i tråd med Triumph's fremgangsmåde hidtil er offentliggjort forud for den officielle præsentation.

I videoen ser vi de nye Tiger 900 modeller på både løst og fast underlag, men det er ikke let at spotte detaljer. I twitter opslaget ser vi et par oplyste sandsynligvis LED projektører, og en bred DRL (Daytime runing light eller kørelys) signatur lygte over forlygten/forlygterne.

Omkvædet This is where it all begins i sangen der kører i baggrunden, giver heller ikke mange ledetråde. Men det er måske bare Triumph's måde at fortælle os, at de nye Tiger 900 afløser Tiger 800 i modelprogrammet?

Det bliver vi meget klogere på d. 3. December… medmindre Triumph følger den trend de selv har været med til at etablere, og frigiver yderligere en stak teasere inden da.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start