Tre gode sommertilbud - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tre gode sommertilbud

MagaCin har snuset lidt rundt og fundet steder hvor der er penge at spare
Nicolaus Johansen
26/06-2022 kl. 05:58

Kender du folk som beskæftiger sig med salg af nye motorcykler ved du måske, at det ikke altid er verdens bedste forretning. For selvom en motorcykel eksempelvis koster 300.000 kroner, så er avancen faktisk ikke ret stor.
Derfor kan det til tider også være ret svært at prutte om prisen på en spritny motorcykel, og skal der i handlen indgå en form for rabat, sker det ofte i form af beklædning, en fiks lille nummerpladeholder eller lignende.

Men det er ikke alle som har behov for en ny hjelm eller stilrene blinklys, og til dem har vi herunder snust os frem til tre gode tilbud i forbindelse med køb af Triumph, KTM eller BMW.

Tasker til de hurtige
Drømmer du om den nye Triumph Tiger 1200, som blev præsenteret tilbage i december måned, var det måske en idé at slå til nu. Frem til 30/6 kan du hos Kolding MC få smidt et komplet taskesæt i nakken, hvis du skriver under på en slutseddel for en ny stor britisk adventurebike.

Taskesættet du får med i prisen har en værdi á 15.000 gode danske kroner, og Triumph Tiger 1200 koster fra 318.999 kroner for GT Pro versionen. Så med et taskesæt får du, ud over en masse plads til pakkenellikerne, også en rabat næsten fem procent.

Tiger 1200 findes i fem udgaver

Helt så stor en procentdel sparer du ikke hvis du snupper en af de dyrere modeller, for eksempel Tiger 1200 Rally Explorer med stor 30 liters tank til 357.999 kroner, men en krone sparet er som bekendt en krone tjent.

Vi har endnu ikke haft fornøjelsen af den seneste aftapning af den britiske eventyrer. Men forrige udgave havde vi til test i 2018, hvor vi oplevede den som eventyr på 1. klasse.

… for eventyreren der ønsker en fuldvoksen, luksuriøs og komfortabel motorcykel der også kan krydse en grusvej, er Triumph Tiger 1200 et rigtigt godt valg og en oplagt mulighed.

MagaCin 2018

En af redaktionens medlemmer har endda haft den første udgave af den voluminøse eventyrer stående i garagen, og var temmelig glad for ejerskabet.
Modsat de første udgaver af Tiger 1200, er den seneste aftapning af den store Tiger delt i to spor ligesom lillebror Tiger 900. Du kan vælge en GT-version, som peger mest i retning af fast underlag, eller en Rally-udgave, som blandt andet med sit 21″ forhjul, har mere mod på terræn.

Elektronikpakke med i handlen
Det næste sommertilbud vi er faldet over, knytter sig ligeledes til en stor adventurebike, dog ikke fra de britiske øer, men derimod fra Mattighofen i Østrig.

Køber du en KTM 1290 Super Adventure hos Jens Winther i Roskilde eller Jensens Motorcykler i Horsens, kan du frem til 30/9 få en såkaldt Tech-pakke med i prisen.
Tilbuddet gælder både den asfaltrettede S-udgave, der også har adaptiv fartpilot som standardudstyr, og R-udgaven der er mere egnet til løst underlag.

Vi havde S-versionen af den store eventyrer en tur gennem testmøllen sidste år, og var ret imponeret over hvor god og alsidig den er. Testmodellen var udstyret med Suspension Pro pakken, der fungerer imponerende godt. Og netop Supension Pro er en del af den store Tech-pakke, hvor du oven i hatten får Quickshifter, Hill Hold, MSR (Motor Slip Regulation) som selv giver et dap på gassen, hvis du gearer for hidsigt ned, samt Rally Pack.
Sidstnævnte giver dig mulighed for at justere traction control i mange trin mens du kører, og gasresponsen ligesom du gerne vil have det.

En KTM Super Adventure S står i 280.000 kr. og R-udgaven befrier din sparegris for hele 289.900 kroner. Sædvanligvis skal du hive 9.164 kroner op af lommen for at få Tech-pakken med, men den får du altså med i prisen lige nu.

Service med oveni hatten
Ud over at få noget ekstra grej med i handlen, kan det også være lækkert at få en serviceaftale med i prisen. Og sådan en kan du få med lige nu, hvis du erhverver dig en næsten ny BMW.

Selvom kalenderen siger 2022, har Xpedit stadig nogle 2021-modeller på lager.
Lige fra G310GS’ere, over R NineT til den store BMW R18 – en maskine velsignet med så megen karisma og karakter.

Tilbuddet gælder fire services. Det indledende 1.000 km service og herefter de tre forskrevne værkstedsbesøg for hver 10.000 kilometer. Men når du ikke at køre så langt, gælder kontrakten i tre år.

Værdien af sommertilbuddet varierer alt efter hvilken model du vælger.
Eksempelvis koster en servicekontrakt på en BMW enstamper normalt 7.590 kroner, 10.340 kroner på en tocylindret model og helt op til 13.310 kr. for en model der har et komfur med seks kogeplader som K1600 serien.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start