Nye airbag jeans og komplet airbag beklædning i tekstil - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye airbag jeans og komplet airbag beklædning i tekstil

Lanceres officielt til foråret
CO
28/01-2022 kl. 13:14

Hi.
The airbag jeans are finally finished!
I don’t think you are aware of the impact you have had on the airbag jeans, but I’m telling you right now, without you, the airbag jeans would not have been made, and I am forever grateful for your support.


Sådan lyder indledningen i en e-mail MagaCin netop har modtaget fra den svenske iværksætter Moses Shahrivar.
Se også sneak-peak videoen for et spændende nyt produkt nederst i artiklen. 

Sikkerhedsudstyr og airbags
En god styrthjelm, dedikeret motorcykelbeklædning med integreret beskyttelse, rygskjold, handsker og ankeldækkende støvler, er en kombinationen af sikkerhedsudstyr, som beviseligt reducerer risikoen for personskade, hvis uheldet skulle være ude under køreturen på mc.
I de senere år har mange motorcyklister også valgt, at iføre sig en airbag-vest, eller jakke med integreret airbag, som efterhånden markedsføres af en del forskellige mærker.
Airbags til overkroppen er altså ikke nogen revolutionerende nyhed, men nu er svenske MO’CYCLE på banen med en nyhed, hvor underkroppen får tilsvarende beskyttelse.

Slidstærke MC-jeans med airbag
I januar måned sidste år kunne du her på MagaCin læse om de nye jeans med integreret airbag, som en svensk iværksætter havde under udvikling.
Det skrev vi om i artiklen MC-jeans med airbag, hvor du også finder links til en amerikansk undersøgelse, der viser fordelingen af skader på underkroppen ved styrt på motorcykel.
I den artikel kan du også læse om det modstandsdygtige UHMWPE materiale (Ultra-High-Molecular-Weight-Polyethylene), som beklædningen er fremstillet af, og som angiveligt “er stærkere end stål”.

Fordeling af skader
Den amerikanske undersøgelse viser en fordeling af skaderne på underkroppen, hvor benene er de mest udsatte ekstremiteter: – Ben 27%, bækken 18%, knæ 16%, lår 11%, fod 10%, ankel 10%, hofte 4% og andre 4%.

Der er løbet en del vand gennem åen siden vi skrev om bukserne med indbygget airbag i starten af 2021.
Og i løbet af den tid har Moses’ koncept fået opmærksomhed flere steder, hvor det blandt andet har fundet vej til den amerikansk talkshow vært Jimmy Fallon’s The Tonight Show, som du kan se i videoklippet her.
Men det er ikke den eneste tv-præsentation for Moses’ airbag-jeans.
For den unge iværksætter og hans innovative produkt har også deltaget i den svenske udgave af Løvens Hule, hvor han sikrede sig en investering på 3 mio. svenske kroner.
Det kan du se i videoen her.

Lanceres officielt i foråret
Den målrettede indsats og investeringen har medført, at MO’CYCLE i den seneste e-mail fortæller os, at de svenske airbag-jeans nu er færdigudviklet.
Derudover informerer Moses os også om, at kollektionen med airbag pants, vests, shorts & jeans officielt lanceres i dette forår.
Læs mere om produkterne på MO’CYCLES hjemmeside, hvor du også kan registrere dig som interesseret.

Sneak-peak video
I den senest opdatering leverer MO’CYCLE også et link til en video med et lille førstehåndskig eller snigpremiere på produkterne som snart lanceres.
En video som giver et indtryk af de forskellige airbags i aktion.

Flere andre producenter har tilsyneladende også set lyset, og arbejder nu i retning af at tilbyde motorcyklisterne bukser med indbygget airbag.
Men MO’CYCLE er os bekendt den første og måske eneste producent, som tilbyder noget der ligner almindelige jeans med indbygget airbag.
Det kunne måske være ret cool, at køre med mc-jeans med indbygget airbag?
Det finder vi forhåbentlig ud af i den forestående sæson.

For MagaCin er i løbende kontakt med MO’CYCLE, og vi er for længst skrevet på ventelisten til at modtage et par kowbojder-bukser med indbygget luftpude.
Vi ser med stor forventning frem til at teste mærkets airbag-jeans, og holder naturligvis vores læsere orienteret om hvordan det forløber.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start