Spændende nyhed fra Husqvarna 5. Marts - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spændende nyhed fra Husqvarna 5. Marts

Husqvarna oplyser selv om, at vi kan forvente noget helt ekstraordinært.
CO
16/02-2024 kl. 05:55

Skulle man sjoske rundt og være lidt knotten over, at pilekoggeret ikke indeholdt de største og mest dødbringende våben, da Husqvarna i Januar lancerede en veritabel sværm af mindre pile i rækken af modeller fra 125 til 401, så er det ved at være på tide, at vende mundvigene opad.

For allerede 5. Marts præsenterer Husqvarna en ekstraordinær nyhed under det miljømæssigt korrekt genbrugte slogan Escape the Ordinary, hvor nyheden efter alt at dømme er Husqvarna Svartpilen 901, som vi senest omtalte i Nært forestående opgradering af Vitpilen og Svartpilen?

Det teaser det oprindeligt svenske mærke for via opslag på sociale medier.

Sædvanligvis velunderrettede kilder bekræfter igen, at drivværket i 2024 Husqvarna Svartpilen 901 er hentet fra KTM 890 Duke.

Som en indskudt bemærkning kunne det ellers have være cool nok, hvis vi snart så den 1301’er, som vi skrev om for godt et par år siden i Husqvarna Vitpilen 1301 spottet i Europa.

Tilbage til virkeligheden og tidligere offentliggjorte spionfotos af modellen, som allerede forud for den kommende lancering har vist et retroinspireret udseende, med benzintankens velkendte knap så ordinære imposante udbulinger på siderne samt mærkets karakteristiske signatur LED-forlygte med en minimalistisk lygtekåbe på toppen.

Og med den tocylindrede motor nedarvet fra KTM Duke 890 R, som i den østrigske hertug er god for 121 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 99 Nm, så burde det vel egentlig også være muligt, at lægge det ordinære bag sig pænt hurtigt.
Måske endda på ekstraordinær vis, på baghjul i en ordentlig støvsky?

På de spionbilleder vi har set, er 2024 Husqvarna Svartpilen lidt mere ordinært lige som Vitpilen 901 udstyret med 17″ fælge i begge ender.
Men ulig mærkets mere rendyrkede asfaltædere med tilnavnet Vitpilen, så udstyres Svartpilen 901 angiveligt helt i tråd med Husqvarna’s koncept med mere ekstraordinært grovmønstrede dæk.

Teaservideoen med den camouflererede model løfter ikke sløret for ret mange detaljer, men så har vi heldigvis noget at se frem til.

MagaCin’s læsere er hermed bekendt med datoen for lanceringen, og du kan være forvisset om, at vi også sidder klar til det først blik på Husqvarna nyheden 5. Marts.

Vi er nemlig også ret begejstrede for ekstraordinære motorcykler.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start