Så er det nu! Kør som Rossi - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Så er det nu! Kør som Rossi

Den japanske kædeproducent, DID, har netop lanceret den ultimative reservedel til skrueglade motorsportsfans
Steffen F. Olesen
25/06-2021 kl. 09:17

Du har vel efterhånden hørt om den vedligeholdelsesfri kæde fra Regina, som i virkeligheden ikke er helt vedligeholdelsesfri, men alligevel skulle eliminere størstedelen af den smøring som vi hidtil har været vant til.

Men hvad nu hvis man ikke har noget imod at smøre kæde? Ja, hvad nu hvis man rent faktisk hygger sig med at skrue, smøre, pudse og lignende, og samtidig er inkarneret motorsportsfan?

DID har løsningen
For at hylde et langt samarbejde med verdensstjernen Valentino Rossi, har DID lanceret en special edition kæde, hvor det på hvert femte led er indgraveret henholdsvis 46 og VR|46 med laser.
Men det er ikke kun indgraveringen af den nidobbelte verdensmesters startnummer som gør kæden speciel at se på. Kædes inderste led er guld farvede, mens de yderste rustfri-stål-farvede giver et friskt pust til helheden.

Kæden er en opgradering af modellen 520/525, og er baseret på DID’s seneste erfaringer fra MotoGP.
Brugen af patenterede X-ringe betyder, at denne kæde skulle leve op til selv de strengeste forventninger på både gade og bane, med længere service interval og lav friktion.

VR46-kæden fra DID er tilgængelig i to versioner; 520 VR46, som passer på en lang række modeller mellem 125 og 750 kubik, og 525 VR46, som ifølge producenten anbefales på maskiner mellem 400 og 900 kubik.

Okay…. Måske kommer du ikke helt til at køre som Rossi, men den her kæde er da et super fedt alternativ eller supplement til alle dine gule klistermærker.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start