Royal Enfield Thunder & Lightning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Royal Enfield Thunder & Lightning

Kampagnemodeller tiltænkt det europæiske marked kan allerede nu købes i England.
CO
19/02-2023 kl. 12:32

I 2018 kunne man se Royal Enfield Continental GT 650 Twin og Interceptor INT 650 udstillet på EICMA, og i det følgende forår havde MagaCin fornøjelsen af at teste begge modeller under hjemlige himmelstrøg.
Royal Enfield Interceptor 650 løb i øvrigt for andet år i træk i 2020 med titlen Retro Bike of the Year.

Royal Enfield har siden lanceringen af begge modeller, som drives af mærkets luftkølede 648cc twin der yder 47 hestekræfter været leveringsdygtig i masser af ekstra udstyr.
Men nu har det indiske mærke lanceret to nye specialudgaver med tilnavnene Thunder og Lightning, som er teknisk identiske med, men adskiller sig fra standardudgaverne med et udvalg af originalt ekstraudstyr, der er monteret ab fabrik.
Begge modeller er som det fremgår af citatet “availability is limited while stocks last in participating EU dealerships” forudbestemt til salg hos deltagende forhandlere på det europæiske marked, men produceres i et ikke nærmere specificeret oplag, og er kun tilgængelige så længe lager haves.
Kampagnen er allerede skudt i gang i England, men det er desværre i skrivende stund uvist, om den også udbredes til Danmark.

Royal Enfield Continental GT 650 Thunder Edition
Thunder udgaven af Royal Enfield Continental GT 650 er som du kan se på billedet nedenfor udstyret med aftagelige bløde sidetasker, alternativt Touring Dual sæde, en speciel motorolie-prop, styr-ende monterede sidespejle, tonet vindskærm, motorbøjler, og aluminiums beskyttelsesplade under motoren.
Se modellen i denne sektion på Royal Enfield’s engelske website.

Royal Enfield Continental GT Thunder Edition

Royal Enfield Interceptor 650 Lightning Edition
Den mere touring-orienterede søstermodel Royal Enfield Interceptor 650 Lightning Edition er ligeledes udstyret med aftagelige bløde sidetasker, et alternativt touring sæde, en tonet vindskærm, motorbøjler, beskyttelsesplade under motoren samt en speciel olieprop ligesom Thunder Edition, og har ved levering mærkets touring-sidespejle monteret.
Se Royal Enfield Interceptor 650 Lightning Edition i denne sektion på Royal Enfield’s engelske website.

Royal Enfield Interceptor 650 Lightning Edition

Englænderne har som sagt allerede nu mulighed for at bestille Torden og Lynild udgaverne af Royal Enfield Continental GT 650 samt Royal Enfield Interceptor 650.
Det bliver interessant at følge, om englænderne blot er frontløbere i en forestående europæisk kampagne i større skala, eller om englænderne er de eneste som får mulighed for at nyde godt af specialudgaverne.
Den oplysning agter vi naturligvis at indhente hurtigst muligt hos den danske Royal Enfield importør.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start