Paul Teutul Sr. tilbage på skærmen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Paul Teutul Sr. tilbage på skærmen

Den koleriske hovedrolleindehaver fra tv-showet American Chopper deler nu flittigt videoer fra sin egen YouTube kanal.
CO
23/06-2024 kl. 06:54

Den verdenskendte og diplomatisk sagt lettere koleriske hovedrolleindehaver i tv-serien American Chopper, Paul Teutul Sr., kan igen ses på skærmen.

Der skal nok være en del som husker tv-serien American Chopper, der handler om firmaet Orange County Chopper, som blev grundlagt i 1999, hvor virksomheden kreerede en lang række opsigtsvækkende custom choppere.
Men det var dog især Teutul familiens dysfunktionelle familierelationer blandt den mildest talt temperamentsfulde fader Paul Teutul Sr. og sønnerne Paul Teutul Jr. – der heller ikke er uden temperament – samt den noget mere rolige, adstadige og humoristiske Michael (Mikey) Teutul, som blev grundlaget for en gigantisk seer succes.

Læs eventuelt mere om familien, deres motorcykler og firmaet i artiklerne OCC, the never ending story, Occ er i stødet, “American Chopper” vender tilbage i 2018, Sidste afsnit af American Chopper, American Chopper stjerne konkurs og Sådan kører en OCC chopper.

Tv-serien American Chopper gik i luften første gang i 2003, men de evige eksplosive skænderier mellem fader og især sønnen med samme fornavn førte i 2008 til, at Pauls Jr. blev fyret.
Ikke længe efter genoptog Junior arbejdet i OCC, men i 2009 forlod han endeligt virksomheden for at starte sit eget firma, Paul Jr. Designs.

Derefter fulgte et større juridisk slagsmål vedrørende sønnens angivelige 20% ejerandel af OCC, som faldt ud til Paul Jr.’s fordel, og far og søn blev i 2010 kortvarigt genforenet på tv i serien American Chopper: Senior vs. Junior.

Paul Sr. returnerede til skærmen i 2013 med tv-serien Orange County Choppers, men det blev kun til otte afsnit, før serien blev droppet igen.
Han fortsatte med at drive sin forretning, men blev i 2017 sagsøgt af forretningspartneren Thomas Derbyshire, for at bruge dennes investeringer i firmaet til personlige formål.

For at gøre en lang historie kort indgav Paul Sr. konkursbegæring i 2018, og flyttede dernæst til Florida, hvor han åbnede OCC Roadhouse & Museum.
Men den aldrende Paul Teutul Sr. har tilsyneladende fået smag for at optræde på kamera.

Han har i hvert fald for ikke så forfærdeligt længe siden etableret sin egen nye YouTube kanal med titlen Paul Sr Unchained, og har i løbet af en måneds tid delt ikke mindre end otte videoer.

Se videoen nedenfor, hvor Paul Sr. holder interesserede opdateret på nuværende status.

Hermed altså en nyere opdatering fra Paul Teutul Sr., og interesserede kan som tidligere nævnt se flere videoer på YouTube-kanalen Paul Sr Unchained.

Del med en ven

En person snakker om “Paul Teutul Sr. tilbage på skærmen

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start