OCC er i stødet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

OCC er i stødet

Firmaet har bygget en elektrisk chopper
CO
21/08-2009 kl. 07:00

De hårdtpumpede gutter fra Orange County Choppers, har med kreationer som i visse tilfælde er mere sjældne end kønne, overrasket tv seere og andet publikum mere end en enkelt gang.

Det er med en ny chopper fra firmaets værksted lykkedes familieforetagendet endnu en gang at forbløffe deres omverden, og i denne ombæring kune Paul Teutul senior præsentere firmaets første, og måske verdens eneste elektriske chopper.

Cyklen er bestilt af Siemens og er bygget af genbrugt stål, er udstyret med LED belysning og lakeret med vandbaseret maling.

Siemens Smart Chopperen er drevet af en 27hk elmotor, som er god for en topfart i nærheden af 160 km/t, og batteriet holder til ca. 100 kilometers kørsel mellem opladninger.

Man kan mene hvad man vil om tv udsendelserne og firmaets produkter, men de færreste vil benægte at langt størstedelen af OCC’s customcykler får tilskuere til at vride nakken af led for at få et glimt af firmaets custom cykler.

Hvis Paul Teutul senior på billedet ser ud til at more sig utidigt, så er det måske fordi han er vant til at transportere sig selv rundt akkompagneret af øresønderrivende V-twin bulder, og Smart Chopperen er i praksis næsten lydløs.

Men Senior er klar med en løsning til en evt. køber som er vant til lyden af forbrændingsmotorer.

“You could always put cards in the wheel or something like that, to make it a little louder.”

Vi er mange der i de tidlige drengeår med en tøjklemme monterede et stykke pap ved cyklens baghjul, og et vist fællesskab med OCC’s grundlægger er hermed konstateret.

Siemens vil i 2010 bortauktionere cyklen, og overskuddet vil gå til miljømæssigt fokuserede velgørenhedsorganisationer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start