Sidste afsnit af American Chopper - MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sidste afsnit af American Chopper

Efter seks sæsoner er det slut

CO
09/02-2010 kl. 09:00

Voldsomme skænderier, spøgefuldheder, intriger og andre spøjse indslag fra den dysfunktionelle Teutul familie, kører snart for sidste gang over skærmen da TLC har annonceret at seriens sidste afsnit sendes d. 11. februar.

Serien ’American Chopper’ som er produceret af Craig Piligian, har placeret familien og dennes produktion af custom motorcykler på verdenskortet, og har foranlediget familiens overhoved Paul Teutul Sr. og sønnerne Paul Jr. og Mikey’s indtog i berømthedernes kredse.

Pseudo reality serien som blev lanceret i 2003, fulgte gennem seks sæsoner familien både i privatlivet og på arbejdspladsen, og har gennem årene opnået enorm popularitet og vundet et gigantisk antal tilhængere og tv seere.

Ingen af sønnerne arbejder længere for faderens firma Orange County Chopper, og Paul Sr. har helt i tråd med seriens ånd sagsøgt sin egen søn Paul Jr. med krav om en millionerstatning og overdragelse af aktier.

Vi ønsker familien held og lykke i deres fremtidige virke, og i deres bestræbelser på at få familierelationerne til at fungere.

Skriv et svar