Paradigmeskifte hos Ducati? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Paradigmeskifte hos Ducati?

En udmelding fra italienerne på de sociale medier har sat spekulationer i gang
Mikkel Sølvkjær
03/10-2020 kl. 06:00

Ifølge den den blodrøde motorcykelproducent fra Bologna, skal vi alle sammen sidde klar d. 15. oktober, for der bliver præsenteret en nyhed med karakter af et paradigmeskifte.

Det er store ord for de stolte og relativt konservative italienere, og med til overskriften på Facebook opslaget hører også udsagnet; “4 is lighter than 2” samt “It can also be more compact”.

Vi må nok antage, at det har relation til en motor, der plejer at være på 2 cylindere, og siden er vokset til fire, men det kan faktisk være flere ting.

Måske er det næste skridt i evolutionen af V4’eren, vi kender fra den lækre Panigale V4 og den endnu mere ekstreme Superleggera, hvor første eksemplar blev langet over disken i starten af juli.

En anden potentiel – og nok den mest sandsynlige – nyhed, kan være en introduktion af eventyreren Multistrada, men nu med fire cylindere. Modellen er blevet spottet over flere omgange i år, og de første billeder og spekulationer kom i slutningen af marts måned.

Helt præcist hvad Ducati mener ved vi ganske enkelt ikke; om det er ny teknik, en opdatering af V4-platfomen, eller motorskifte i en kendt model, er endnu uvist, men spændende er det i hvert fald.

Nu, hvor de store motorshows og udstillinger som Eicma og Intermot er aflyst, skal vi nok vænne os til, at producenterne både teaser og præsenterer endnu mere på de sociale platforme end før coronakrisen. Specielt med den kedelige nyhed om, at Tokyo Motorcycle Show, som traditionelt er den første i rækken, allerede er taget af kalenderen for 2021 開催中止の ご案内

Vi holder skarpt øje med Ducati d. 15 oktober, og får opklaret mysteriet om, at 4 kan være lettere end 2.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start