Breaking! Ny kåbeklædt Triumph Speed Triple 1200 RR - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Breaking! Ny kåbeklædt Triumph Speed Triple 1200 RR

Triumph Speed Triple 1200 RR Design Prototype
CO
17/08-2021 kl. 16:49

Det er ikke specielt mange af os, der er begunstigede som lykkelige ejere af et eksemplar af den sidste kåbeklædte Superbike, der forlod samlebåndet fra Triumphs fabrik i Hinckley.
Triumph Daytona 955i der blev produceret i forskellige konfigurationer fra 1997 til 2006, hvor NS eller new-shape modellen med 149 hk så dagens lys fra sidst i 2001 som en 2002 model med dobbelt bagsvinger.
Men året efter fik modellen igen enkeltarms bagsvinger, og det fortsatte frem til produktionen af Triumph Daytona 955i blev indstillet i 2006.

15 år uden kåbe
Der er altså forløbet 15 år siden vi sidst så en seriøst sportslig kåbeklædt model i literklassen fra den engelske producent. Men det råder briterne nu bod på.
Triumph Motorcycles annoncerede nemlig i dag helt ud af det blå, at vi kan se frem til den snarlige præsentation af en ny kåbeklædt Triumph Speed Triple 1200 RR.
Nyheden blev annonceret helt ud af det blå for få timer siden via en pressemeddelelse og på sociale medier, og det fremgår af Triumph’s hjemmeside, som allerede er opdateret med nyheden, at modellen snart får sin debut.

Selvfølgelig også en teaser video
I Januar måned så vi den nye nøgne Triumph Speed Triple 1200 RS med 180 hestekræfter til 198 kg køreklar vægt præsenteret, og nu tilføjes der altså en model med bedre vindbeskyttelse til modelprogrammet.
Måske endda en anelse vægtreduceret og med lidt flere hypper?
Den officielle pressemeddelelse giver ikke anden indsigt i nyheden end, at vi nu får: – the first exciting glimpse at a new statement in Speed Triple beauty, crafted sophistication, and focused performance.
Men vi får heldigvis ikke blot det første glimt af den sofistikerede og performance fokuserede via stillbilleder, men også med en lille stump ikke specielt afslørende video.

En rigtig spændende nyhed, som får os til at hoppe i stolen af begejstring.
Vi afventer i spænding yderligere detaljer, men hvis Triumph Motorcycles følger den hidtidige opskrift med en række lækre teaservideoer, så får vi nok snart vores lyst styret.
Vi ser frem til flere teaser videoer med den nye Triumph Speed Triple 1200 RR, og holder naturligvis som altid vores læsere opdateret straks der er nyt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start