Ny Harley-Davidson Electra Glide Revival i April - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Harley-Davidson Electra Glide Revival i April

Afsløret af Harley-Davidson's egen dokumenter
Steffen Olesen
26/04-2021 kl. 06:00

Harley-Davidson Pan America blev officielt lanceret starten af Februar måned i indeværende år, og i den forbindelse frigav den amerikanske producent en præsentationsvideo, der ganske naturligt handlede mest om den banebrydende terrængående Harley-Davidson Pan America.
Men i slutningen af videoen så vi også, at der er flere spændende nyheder undervejs fra Harley-Davidson.
Følg linket nedenunder for at se videoen med verdenspremieren for Harley-Davidson Pan America.

I videoen så vi nemlig ikke blot Harley-Davidson Pan America, men fik også en gevaldig opdatering i Harley-Davidson’s historie, og til sidst i videoen et glimt af Harley-Davidson 1250 Custom, som var en del det Kæmpe stilskifte ved Harley-Davidson du kunne læse om her på MagaCin helt tilbage i 2018.
Om netop den model præsenteres i år er endnu uvist, men allerede i denne måned kommer vi til at se endnu en nyhed fra Harley-Davidson.
I hvert fald hvis den pdf der indgår i mærkets first quarter results rapport står til troende.
I pdf’en finder du nemlig ikke blot en masse relevante informationer for potentielle investorer, men også Harley-Davidson’s The Hardwire: 2021-2025 Strategic Plan og som rosinen i pølseenden et interessant billede på side 19.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Billedet af en benzintank på side 18 har vi tidligere set i retoucheret udgave, men nu står det lysende klart, at der er en ny Harley-Davidson Electra Glide med efternavnet Revival undervejs.
Derudover er der vist ikke megen tvivl om, at modellen bliver en såkaldt Limited Edition, og det fremgår med al ønskelig klarhed, at modellen skal lanceres i April måned 2021.
Så nu ved vi, at Harley-Davidson præsenterer en ny Harley-Davidson Electra Glide Revival Limited Edition senere på måneden.
Og hvis du allerede har bladret videre til side 23, så har du garanteret også bemærket, at modellen vi omtaler som Harley-Davidson 1250 Custom stadig indgår i det amerikanske mærkes fremtidsplaner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start