Nedtællingen er i gang - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nedtællingen er i gang

Ny Triumph Trident Roadster præsenteres 30. Oktober på slaget 12
CO
17/10-2020 kl. 09:44

30. Oktober er datoen der skal vinges af i kalenderen, hvis du vil være på forkant med de absolut mest friske nyheder vedrørende den nye Triumph Trident.
Og tidspunktet er ikke specielt besværligt at huske, for den officielle præsentation af Triumph Trident finder sted præcis på slaget tolv.
Den oplysning fremgår både af en pressemeddelelse stilet til medierne, Triumph Motorcycles’ hjemmeside samt opslag på sociale medier.

Den velinformerede er i forvejen bekendt med engelske Triumph’s nye trecylindrede mellemklasse Roadster, da MagaCin ad flere omgange har opdateret vore læsere om seneste nyt vedrørende den spændende trecylindrede 660 kubikker.
I August måned fik du her på siden det første glimt af den nye Triumph Trident som prototype.

Linie 3
Få dage senere kunne MagaCin – som et af ganske få medier i verden – afsløre, at Triumph har yderligere to hemmelige trecylindrede 660cc eventyrlige modeller på et fremtidigt modelprogram.
De to væsentligt anderledes udseende modeller i det kommende ‘Linie 3’ program er af mere touringvenlig og terrænorienteret karakter end Roadsteren.
Og endelig kunne du sidst i September måned her på MagaCin se billeder fra den sidste fase af Triumph Trident testkørslerne i artiklen Ny Triumph Trident næsten produktionsklar.

Triumph har endnu ikke officielt bekræftet, at der er hele tre trecylindrede 660 kubikkere på programmet

Hvor er de to andre?
Hvornår den engelske motorcykelproducent frigiver yderligere oplysninger om de to modeller – der under et lukket arrangement hos Triumph tidligere på året blev præsenteret under betegnelserne Adventure Bike og Adventure Sport – ved kun de indviede hos Triumph Motorcycles.

Men nu ved vi i det mindste, at uddybende information og billedmateriale for den nye Triumph Trident Roadster med den nyudviklede trecylindrede 660cc motor der leverer 96 hestekræfter bliver offentliggjort 30. Oktober på slaget 12.
Vi sidder naturligvis klar ved præsentationen, og fortæller dig alt der er værd at vide om den nye Triumph Trident Roadster straks det er muligt.
Og du kan bide dig selv i øret på, at vi også står på spring i samme sekund der er nyt om de to andre.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start