MagaCin version 2.0 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin version 2.0

Vi takker vores store læserskare for den massive opbakning og kvitterer med opdateret platform
Webmaster
11/06-2020 kl. 19:10

Du kiggede måske bare indenfor et kort øjeblik, for at holde dig opdateret på de seneste MC-relaterede nyheder. Eller måske for at fordrive tiden med at læse nogle af de mere end 10.000 tilgængelige artikler med nyheder, test, produktanmeldelser, rejsebeskrivelser og meget andet i MagaCin’s database?

Vi kvitterer for opbakningen
Nyere brugere vil måske ikke have bemærket det, imens vores store loyale læserskare nok har studset lidt over det nye opfriskede layout.
For få dage siden kunne du læse om højdespringeren blandt de mest læste udgivelser med 152.954 læsere på en enkelt artikel, hvor vi ved samme lejlighed lovede at kvittere for den massive opbakning med et projekt, der har været under udvikling i nogen tid.

Mere end en ansigtsløftning
Projektet udmøntes i dag i en ansigtsløftning vi seriøst har glædet os til at præsentere, da vi udover det kønne ydre nu også kan byde læserne velkommen til en lettere tilgængelig, mere overskuelig mere brugervenlig, og afsindigt meget hurtigere platform.
For det er ikke kun udseendet der er ændret. Under det opdaterede ydre gemmer der sig nemlig også et helt nyt stel, affjedring og motor.
I dag springer du altså i sædet på en spritny 2020 model af MagaCin.

MagaCin.dk version 2.0
Selv om MagaCin nu drøner endnu hurtigere videre i ny og forynget udgave, har vi stadig historisk bagage med i topboksen.
Det har vi i form af databasen med artikler fra MagaCin.dk version 1.0, og derfor vil du måske opleve lidt uheldig formatering eller andet i ældre artikler.
Det skyldes ganske enkelt, at den gamle karburator bestykkede udgave af hjemmesiden ikke længere var tidssvarende, og faktisk ikke er helt kompatibel med den nye Turbo udgave.
Det er ifølge eksterne tekniske eksperter nær umuligt at opdatere de ældre artikler til moderne standard, så skal vi ikke bare blive enige om tidligere artikler har lidt patina?

Som bruger vil du måske også opleve enkelte uhensigtsmæssige svipsere eller småting der er fløjet under radaren, hvor vi vil sætte pris på at du retter henvendelse til [email protected].

Vi giver den gas!
Vi er selv meget begejstrede for ikke blot det nye layout, men også den fede motor under det smukke ydre. For nu er vores interne system opgraderet, så vi kan bruge endnu mere krudt på at give den gas med MC relaterede nyheder, test, rejsebeskrivelser og andet godt til danske motorcyklister.
Det ser vi frem til at gøre i selskab med yderligere en opgradering du måske allerede har bemærket.
Medarbejderstaben blev nemlig sidst år opgraderet med freelencerne Mikkel og Nicolaus, der begge er mindst lige så pjattede med motorcykler som de hidtidige medarbejdere.

Del med en ven

En person snakker om “MagaCin version 2.0

  1. Fedt fedt med det nye.

    Det gamle passede vist bedre til iphone 3 🙂

    En fed detalje kunne være en opdeling så alt der hedder elbiler og el”knallerter” udgår af bil og mc, ihvertfald af mc delen.

    Det kunne også være fint at lave en separat fane for motorsport.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start