Tak for massiv opbakning - vi kvitterer med lækkert nyt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

152.954 læsere på en enkelt artikel

MagaCin takker for opbakningen, og kvitterer med lækkert nyt i løbet af de kommende dage.
Steffen Olesen
07/06-2020 kl. 05:00

MagaCin's samlede stab har i mere end et decennium lagt sig i selen for at bringe de seneste MC relaterede nyheder, test, rejsebeskrivelser og andet til danske motorcyklister.

En stor del af vores trofaste læsere har dagligt kigget indenfor på MagaCin siden den spæde start for mere end 10 år siden, og har gennem årene fået følgeskab af et imponerende antal brugere. Læsere der alle kendetegnes ved at dele vores fælles passion, entusiasme og begejstring for motorcykler.

152.954 unikke sidevisninger.

Det er det helt nøjagtige antal unikke sidevisninger vores interne system har registreret for den mest læste artikel gennem årene her på MagaCin. 

Et antal læsere vi ikke i vores vildeste fantasi havde forestillet os, da Tommy Rønn i sin tid startede projektet i kælderen hjemme i privaten.

Artiklen fortsættes under billedet

Udover højdespringeren her, har mange andre artikler løbende fået helt forrygende opmærksomhed, og MagaCin takker ydmygt for den massive opbakning.

Vi har knoklet

En opbakning der har fået os til at lægge hjernen i blød, og knokle lidt ekstra det sidste halve års tid, for at forbedre brugeroplevelsen på MagaCin.

Vi glæder os faktisk ret meget til at vise dig, hvad det er vi har tumlet med både tidligt og sent i mange måneder; så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum – gerne dagligt – for vi er næsten i mål.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start