KYMCO bekræfter deltagelse på 2021 EICMA - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KYMCO bekræfter deltagelse på 2021 EICMA

Elektriske køretøjer bliver den mest eksplosive transformation i det kommende årti
Steffen Olesen
04/08-2021 kl. 10:14

Rækken af motorcykelproducenter som bekræfter deres deltagelse ved den 78. udgave af den store internationale mc-messe EICMA i Italien i efteråret vokser stadig.
Nu har KYMCO som det seneste mærke også meldt sig under fanerne, og det bliver spændende at se, hvad producenten har i godteposen til 2021 EICMA.

Omvæltning i moderne transport
Den taiwanske scooter og motorcykelproducent har som bekendt tidligere været leveringsdygtig i rigtig spændende nyheder ved EICMA.
Som eksempelvis KYMCO RecoNex vi så på EICMA i 2019, og som vi sidst på året i 2020 kunne fortælle, havde kurs mod samlebåndet.
Og i videoen under dette afsnit, hører vi KYMCO Group Chairman Allen Ko fortælle, at der er et stort skifte i moderne transport undervejs.
Elektriske køretøjer bliver den mest eksplosive transformation i det kommende årti.

Det fremgår med al tydelighed af videoen, at KYMCO satser benhårdt på elektriske køretøjer, og mon ikke vi ser en række nye scotere med udskiftelige batterier på 2021 EICMA?
Men du bemærkede vel også, at den seriøst sportslige KYMCO SuperNex og den afklædte søstermodel KYMCO RevoNex fik sin del af omtalen i videoen.

25. – 28. November
2021 EICMA slår som bekendt dørene op for offentligheden i perioden 25. – 28. November, så der er faktisk kun godt tre måneder til, at vi får mulighed for at se og røre ved et væld af 2022 nyheder.
Det bliver så fedt endelig at komme til motorcykel udstilling igen, og vi pakker naturligvis som altid kufferterne og drager sydpå til EICMA.

Skal du til EICMA?
Vi har jævnligt fortalt vores læsere, at det ikke nødvendigvis koster en formue, at besøge den imponerende internationale mc-messe.
Og hvis du er blevet tændt på ideen, så er det måske værd at læse vores lille guide Skal du billigt til verdens største mc-messe?
Der finder du lidt praktisk vejledning og information samt gode råd.

Drager du til EICMA i år?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start