KTM's absolut vildeste kreation - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM’s absolut vildeste kreation

En seriøst brutal streetfighter er lige på trapperne
Steffen F. Olesen
05/04-2021 kl. 06:00

I slutningen af Marts lagde KTM en teaser-video op på diverse sociale medier, og selvom klippet ikke var særligt afslørende, havde vi en anelse om hvad det handlede om.

Med titlen Be afraid – it´s coming! kunne man håbe på, at KTM havde genoplivet RC8’eren eller noget tilsvarende, men vi vovede det ene øje, og foreslog noget andet.
Nemlig den eksklusivt udstyrede KTM 1290 Super Duke R med et ekstra R i efternavnet, som vi omtalte i artiklen med 2021 prislisten for KTM.

Selvom man ikke altid kan binde en snor mellem rygter og hyggesnak i krogene og virkelighedens verden, var vores bud ikke helt dumt, for det nysgerrige øje kunne i KTM’s anden teaser tydeligt se, at der uden tvivl var tale om endnu en ærkehertug.

Nu var vi her på redaktionen helt sikre på hvad projektet handlede om; en bindegal Super-brutal-Duke, som bestemt ikke er legetøj for tøsedrenge!
Men skulle man alligevel være skeptisk, og ikke tro på, at KTM endnu engang hæver barren i streetfighter segmentet, så slog producenten det fast med syvtommersøm Påskedags morgen.

I den seneste i rækken, som du kan se nederst i artiklen, får vi et godt overblik over modellen – altså set udefra.
For da modellen først bliver officielt præsenteret d. 6. April, er der naturligvis endnu ikke undsluppet mange detaljer, og det er derfor heller ikke sikkert, om modellen rent faktisk er udstyret med et ekstra R, som vi tidligere har spekuleret i.

Men!… Vi har fra pålidelige kilder hørt, at denne model er det absolut vildeste KTM nogensinde har trukket ud af ærmet, og med tanke på tidligere 1290’ere kan vi kun tro, at barren hermed er hævet med mere end blot en smule.


MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start