I DÆKNING! - Den kommer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

I DÆKNING! – Den kommer

Ildevarslende ny KTM 6. April
CO
31/03-2021 kl. 16:39

Vi synes det var på sin plads med en advarsel, når KTM nu advarer os om, at vi skal være bange… for den er på vej.
Men vi stikker nu alligevel forsigtigt hovedet over kanten af skyttegraven, og deler nyheden om, at noget helt specielt er undervejs fra KTM.
Og vi skal ikke såmænd vente længere end til tirsdag efter påske for at se – eller få bekræftet – hvad KTM nu har fundet på.

Mangelfuld prisliste
Tidligere på måneden kunne du her på MagaCin se 2021 prislisten over de KTM modeller, der lagerføres hos danske forhandlere.
I den artikel kunne vi ikke dy os for at fortælle, at prislisten ikke var 100% dækkende, men vi skød desværre en smule ved siden af.


For knap tre uger siden informerede vi nemlig om, at KTM havde stillet endnu en 2021 nyhed i udsigt 30. Marts.
Men det blev altså desværre med en dags forsinkelse, at KTM deler nyheden om, at en ildevarslende 2021 nyhed rammer os 6. April.
Den nyhed finder vi i skrivende stund ikke engang på KTM’s hjemmeside, så i første omgang må vi nøjes med opslaget på sociale medier.
Det kan du se lige nedenunder.

Hvilken model vi får at se om en lille uges tid fortæller KTM ikke noget om.
Men det lukkede baneanlæg og porten til pitgaragen der hæves indikerer, at der er tale om en model, som magter disciplinen sportslig kørsel.
Så kunne man håbe på, at KTM har genoplivet RC8’eren eller noget tilsvarende, men vi tør godt vove det ene øje, og foreslå noget andet.
Nemlig den eksklusivt udstyrede KTM 1290 Super Duke R med et ekstra R i efternavnet vi omtalte i artiklen med 2021 prislisten.

Vi tager gerne fejl
Det kunne være lidt fedt, hvis KTM overrasker med lancering af en forrygende MotoGP replica, en fuldfed kåbeklædt Superbike eller lignende, men vi holder hårdnakket fast i vores første gæt.
Og selv om det kunne super cool at se KTM præsentere den vildeste kåbeklædte racer, så bliver vi bestemt ikke skuffede, hvis vores gæt viser sig at holde stik.
For vi er faktisk slet ikke uinteresserede i muligheden for både at se, og forhåbentlig også senere prøvekøre en super optimeret KTM 1290 Super Duke RR.
En model der sandsynligvis har tabt sig omkring 10 kg og er spækket med affjedring i verdensklasse, med fornemme kulfiber stumper, lækre eksklusive fælge og alt hvad hjertet begærer af de fedeste lækkerier.

Hvad tror du?
Vi tror som sagt, at det er 2021 KTM 1290 Super Duke RR vi snart skal se for første gang.
Muligvis endda i flere opfølgende teaser-videoer inden den officielle lancering?
Hvilken model tror du KTM præsenterer 6. April?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start