KTM og Cardo i samarbejde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM og Cardo i samarbejde

Nu kan du få et samtaleanlæng der matcher din motorcykel - hvis den er orange
Nicolaus Johansen
17/06-2022 kl. 06:03

Tidligere på året kunne vi her på MagaCin berette, at Cardo har sendt Packtalk Edge på markedet, og ifølge producenten er det intet mindre end verdens bedste kommunikationssystem til motorcykler.

Det er en stærk melding, og vi har endnu til gode at prøve Packtalk Edge og se om der er hold i påstanden. Ud fra specifikationerne på papiret alene, er det dog svært ikke at være imponeret. Kommunikationsenheden kan blandt andet prale med JBL højttalere, støjreducerende mikrofon, Bluetooth 5.2, 13 timers batteritid, to timers taletid, USB-C lader og meget mere.

Orange Cardo
For mange af vi motorcyklister, er imaget mindst lige så vigtigt som motorcyklen. Kører vi på en stor adventuremaskine, må det gerne se ud som vi er på vej jorden rundt, og kører vi på et rigtig racerjern, må køredragten vi ifører os gerne være magen til Valentino Rossis – måske endda med eget navnetræk i stedet for racerheltens. Sådan et fedt setup så vi på den veloverståede Kawasaki Riders Day.

Mange sætter også pris på, at farverne på motorcyklen og deres tøj passer sammen. Derfor sælger langt de fleste producenter både motorcykelbeklædning og hverdagstøj, som passer designmæssigt til deres maskiner.

Kører du på KTM kan du nu anskaffe dig et eksemplar af Cardo Packtalk Edge som går stilistisk i spænd med din orange maskine. Du har formentlig nu allerede gættet, at du kan erhverve dig en version af Packtalk Edge som er Orange, og prydes at KTM’s logo.
Farven er det eneste som adskiller standard Packtalk Edge og KTM-udgaven. Udstyr i den helt rette tone, er dog noget som er meget vigtigt, for mange af os.

Cardo Packtalk Edge – KTM Edition

Den orange version af kommunikationsenheden er naturligvis kompatibel med KTMConnect, som er det østrigske mærkes bud på en connectivety app. Da vi testede henholdsvis KTM 890 Adenventure R og KTM 1290 Super Adventure S i fjor, bøvlede vi dog lidt med netop den app, men fandt alternativer, som endda gratis kunne det samme.

Federico Valentini, som er global marketingschef for KTM og Husqvarna, fortalte i forbindelse med lanceringen af KTM-udgaven af Cardo Packtalk Edge, at KTM ved samarbejdet med Cardo kan understrege to vigtige fokusområder for KTM.
Nemlig at KTM-kørere skal have glæde af den nyeste og bedste teknologi, hvilket man sikrer sig, når det gælder kommunikation på motorcyklen med en Cardo enhed.

KTM ambassadør og offroac coach Chris Birch

Endvidere skal enhver tur skal være sjov, spændende og mindeværdig, og skal det deles med dine venner, er Cardo Packtalk Edge i KTM-farve det rette valg.

Den særlige udgave af Packtalk Edge kommer i handlen i løbet af juni, og kan allerede nu ses på Cardos hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start