Kawasaki Ninja ZX25R officielt lanceret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki Ninja ZX25R officielt lanceret

Skøn firecylindret 250'er med 50 fyrige heste
CO
15/07-2020 kl. 05:00

Kawasaki Indonesia havde oprindeligt planlagt den officielle lancering af den super skarpe firecylindrede Kawasaki ZX25R til at finde sted i April måned i indeværende år.

A hvaffor en Kawasaki?
Den knap så velinformerede spørger måske – a hvaffor en model?… men så er der heldigvis hjælp at hente i en lang række artikler her på MagaCin.
Se eksempelvis MagaCin’s første artikel om Kawasaki’s hidsige lille satan, en efterfølgende artikel hvor den lille racer kom i kyndige hænder, da den mangedobbelte WSBK verdensmester Jonathan Rea og KRT teamkollegaen Alex Lowes hyggede sig på Jerez Circuit i Januar måned i år, eller eventuelt artiklerne med Kawasaki Indonesia’s modificerede udgave af den lille screamer.

Officiel lancerings video
Vi kan se på læsertallene, at rigtig mange lige som os her på redaktionen er ret imponerede over den potente firecylindrede Baby-Ninja, så derfor iler vi med at bringe en video fra den officielle lancering, der noget forsinket pga. COVID-19 fandt sted i Indonesiens hovedstad Jakarta 10. Juli i år.
Vi skal indledningsvis beklage, at vi på grund af travlhed har hængt lidt i bremsen, så du får videoen med nogle dages forsinkelse.
Derudover skal vi anbefale, at spole ca. 13 minutter hen i videoen, da der ellers er både rigeligt tid til at sætte kaffe over og en tur på potten.
Og der er god grund til at sætte kaffe over, for der er ikke mindre end en hel time og et kvarters video at fornøje sig med.

Specifikationer fremgår af videoen
Har du tålmodigt gennemtrawlet den fulde video – eller været så heldig at stoppe spoleriet de rigtige steder – så har du langt om længe fået løftet sløret for modellens specifikationer.
Du ved nu, at Kawasaki Ninja ZX25R er tilgængelig i både i en standardudgave og en SE version.
Du ved også, at Screaming In-Line Power kan oversættes til en motorydelse på 50 hestekræfter v. 15.500 omdr. (51 hk med Ram Air) samt et moment på 22,9 Nm v. 14.500 omdr… og at omdrejningstællerens røde felt begynder ved 17.000 omdr.
Du ved også alt om, at der under modellens skarpe ydre gemmer sig et nyudviklet trellis stel, Baby-Ninja’en er udstyret med et væld af elektronik man normalt kun finder på større sportslige motorcykler, er forsynet med SFF-BP USD forgaffel, 310mm bremseskiver, radialt monterede monobloc bremsecalipere forrest, Dunlop GP300R dæk, LED lygter, at de to versioner vejer hhv. 180 og 182 kg… og meeeget, meget mere.
Men som en ekstra lille service har vi for overskuelighedens skyld også lagt screendumps af specifikationerne i billedgalleriet øverst.

Kommer ikke til Danmark…MEN!!
Kawasaki Ninja ZX25R koster i Indonesien mellem ca. 43.500 og 51.500 efter dagens vekselkurs.
Som du ved fra tidligere artikler vedrørende modellen her på MagaCin, er der desværre ikke umiddelbart udsigt til, at vi får denne absolut fantastiske model at se i Danmark.
Det er den-onde-lyneme en skam, at modellen udelukkende er tiltænkt det asiatiske marked, og det er vi ikke de eneste der synes.

Nogle vrider armen rundt på importøren
Vi har det nemlig fra rygtebørsen, at blandt andet Kawasaki importøren i New Zealand angiveligt skulle være bukket under for kundernes pres.
Kiwi’erne der tilsyneladende også er vanvittigt begejstrede for Kawasaki Ninja ZX25R, skal dog angiveligt fikse muldvarpeskindet frem før den enkelte model hjemtages; men det afskrækker tilsyneladende New Zealandske motorcykelentusiaster.

Hvis du vil være opdateret
Så kunne du jo lægge vejen forbi Kawasaki Motor Indonesia – altså på sociale medier – hvor der jævnligt opdateres med friske opslag.

Ninja ZX-25R memiliki maximum power 51 PS, ram air, serta fitur-fitur canggih seperti KTRC dan quick shifter yang bisa…

Slået op af Kawasaki Motor IndonesiaMandag den 13. juli 2020

En nyudviklet firecylindret firetakts 250’er der smider 50 hk og vræler med 17,500 snoninger… vi ville pr. omgående bukke, neje og smile op til begge ører, før vi øjeblikket sagde ja-dak, ja-dak og ja-dak til en pressetur til Indonesien for at prøvekøre den super-sprøde Kawasaki Ninja ZX25R.
Gad vide om fruen synes, at man skulle have sådan en til den sporadiske banedag??

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start