Stemmen er i overgang hos ildsprudlende Baby-Ninja
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Se en ildsprudlende ZX25-R

Og hør Baby-Ninjaens stemme i overgang
Steffen Olesen
24/05-2020 kl. 08:00

Hypen omkring Kawasaki's hidsige lille satan tog allerede fart sidste år, da Kawasaki Heavy Industries frigav de første videoer med den skarpt udseende lille firecylindrede 250'er, hvor omdrejningstællerens røde felt begynder ved 17.000 omdr.

Hypen fik yderligere et nøk opad, da vi så den lille gaderacer i aktion på racerbane.

Kawasaki Indonesia var mere end klar til den officielle introduktion af Kawasaki Ninja ZX-25R i April måned i indeværende år, men det projekt satte Corona pandemien en stopper for.

Men Kawasaki Indonesia har tilsyneladende rigtig store forventninger til den lille racer, som vi desværre ikke får at se i Danmark.

Kawasaki Indonesia's forventninger til modellens potentiale understøttes af den stribe videoer med en modificeret Ninja ZX-25R, som den indiske importør har delt med omverden den senere tid.

Formålet med den modificerede Ninja ZX-25R er nemlig, at illustrere baby-Ninjaens potentiale på racerbane og den ekstra begejstring ZX-25R kan levere.

Vi må da også erkende, at vi her på redaktionen er ret begejstrede og er faldet pladask for den fine lille racer. Og da helt specielt for den udgave som Kawasaki Indonesia har kreeret.

Kawasaki Indonesia indledte med at dele en video hvor vi hørte den firecylindrede Baby-Ninja skrige inden motoren ramte begrænseren, og fulgte op med en stribe videoer hvor modellen gennemgik såkaldte Stage 1, 2 og 3 modificeringer. De videoer kan du se i artiklen Stage-3 opgraderet Ninja ZX-25R.

I Stage 2 videoen følger vi monteringen af et komplet udstødningssystem fra Yoshimura, men vi får desværre ikke et eksempel på lyden. Det får vi heldigvis i den seneste video fra Kawasaki Indonesia, hvor en ansat leger lidt med gashåndtaget.

Se de blå flammer fra udstødningen, og husk nu at skrue op for lyden. Baby-Ninjaen's stemme er i gået overgang, og brummer i en NOGET dybere tone end standardudstødningen leverer.

Artiklen fortsættes under videoen

Det er lidt svært ikke at trække på smilebåndet, når man ser videoen, og vi ærgrer os som bare pokker over, at modellen ikke kommer til Danmark.

Kawasaki Indonesia har skabt en lille perle med dette projekt, og nu mangler vi bare at se en video, hvor den ombyggede model fyres seriøst af på racerbane.

Og det må meget gerne være uden forstyrrende underlægningsmusik.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start