Kawasaki afslører 2021 modeller - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki afslører 2021 modeller

Kawasaki afslører 2021 modeller tidligere end forventet
Steffen F. Olesen
07/10-2020 kl. 08:20

Torsdag d. 1. oktober kunne vi fortælle, at Kawasaki ifølge deres hjemmeside vil afsløre seks nye modeller d. 23. november, men siden da har der floreret snak om, at vi kunne få nogle af modellerne at se endnu tidligere.

Nøjagtig hvilke modeller Kawasaki har på programmet kan vi af gode grunde endnu ikke fortælle, men nu er der kommet en afklaring på, hvornår og hvordan afsløringen kommer til at foregå.

Som du nok har bemærket, har Corona pandemien sat en stopper for samtlige udstillinger og offentlige forsamlinger. Det gælder også i motorcykelbranchen, hvorfor vi desværre ikke kan sende live fra EICMA i år, og sidst kunne viderebringe nyheden om, at Tokyo Motorcycle Show 2021 heller ikke bliver til noget.

Afsløringen af det første Kawa-parti kommer til at foregå online via virksomhedens sociale medier samt på YouTube allerede d. 12 oktober, og de resterende modeller følger trop d. 23. november.

Som nævnt tidligere ved vi endnu ikke med sikkerhed hvilke modeller der er tale om, men en udtalelse fra World Superbike verdensmesteren – Jonathan Rea – om at han håber på en ny racer til 2021, giver anledning til at tro, at der gemmer sig en ny ZX-10R under et af klæderne; og hvem ved… måske der er kommet vinger på dyret?

Ude i verden spekulerer man også i, om der kunne være et nyt kompressorbestykket missil på vej, men det virker usandsynligt når man tager i betragtning, at Bimota nærmest er i mål med den noget så futuristisk udseende Tesi H2.
Og hvorfor skulle man dog også smide endnu et kompressor-monster på markedet, når vi allerede har konkluderet hvilken H2’er der er bedst?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start