Hvad! En Ducati Panigale V2 scooter? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvad! En Ducati Panigale V2 scooter?

Ville du købe en Panigale V2 scooter?
Steffen F. Olesen
13/10-2020 kl. 06:00

Det er ikke uvant at motorcykelproducenter teamer op med virksomheder der intet har med branchen at gøre, for at promovere ét eller flere af deres produkter.
Eksempelvis har blandt andre Ducati og Harley-Davidson slået hovederne sammen med den danske legetøjsproducent LEGO, og lanceret nogle ret klodsede versioner af Panigale og Fat Boy.

Designeren Kar Lee mener tilsyneladende at vi har set nok legetøj til de helt unge, og at det nu er tid til at rykke et par aldersgrupper op.
Lee har – som du kan se i Instagram opslaget her under – haft den kreative blyant i brug, og er kommet op med hvad der må være en hver motorcykelinteresseret teenagers våde drøm.

Konceptet er en Italjet Dragster parret sammen med en Ducati Panigale V2, og selvom udseendet kan diskuteres, ville det helt sikkert være en maskine som ville opnå mere street credit end en PGO Hot 50.

Selvom det er højst usandsynligt at sådan en konstruktion ville trille ud af fabrikken i Bologna, er det faktisk sådan, at Ducati og Italjet næsten er naboer. Der er nemlig kun cirka en halv times kørsel mellem de to fabrikker, og man kan da krydse fingre for, at virksomhederne finder sammen til en julefrokost med god stemning, og at en af deltagerne har set Lee’s skøre tegning.

Del med en ven

En person snakker om “Hvad! En Ducati Panigale V2 scooter?

  1. Fake eller ikke fake, den er cool og hvis den bliver realitet vil jeg da gerne parkere en i min garage

Skriv et svar

Giver børn en ny start