Honda drosler ned for ordremodtagelser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda drosler ned for ordremodtagelser

Honda i Japan sætter midlertidigt bestillinger på 11 forskellige modeller inklusive Rebel 1100, Rebel 500 og Monkey 125 på pause
CO
04/08-2022 kl. 15:12

Opdatering 08:20 5/8 2022:
Den danske Honda importør oplyser her til morgen om, at tiltaget ikke får nogen betydning for det europæiske marked, og at danske kunder stadig kan købe og bestille samtlige modeller som ses på danske Honda’s website.
Godt nyt for vi danskere, og trist for dem der går forgæves.Både bilindustrien og motorcykelproducenter har gennem længere tid være presset med hensyn til produktion af køretøjer, efter verden så at sige i længere tid lukkede ned på grund af Corona.
Efterdønningerne efter den omfattende globale nedlukning har langt fra lagt sig, der er udbredt materialemangel, produktion samt fragt af komponenter er stadig ramt, der er som bekendt mangel på halvledere, de logistiske udfordringer er gigantiske, og nu har Honda i Japan draget en nødvendig konsekvens, og sat ordremodtagelsen for en række nye motorcykler på pause.

11 modeller på pause
Det fortæller Honda i denne pressemeddelelse på mærkets japanske website, hvor det fremgår hvilke modeller Honda midlertidigt har suspenderet bestillinger for fra 1. August.
Det drejer sig om modellerne Rebel 1100, Rebel 500, Rebel 250, CRF250RALLY, CRF250L, Forza, ADV150, Grom, Monkey 125, CT125 og Hunter Cub.

Ingen tidshorisont
Pressemeddelelsen fra Honda nævner indeholder ikke nogen tidshorisont for, hvor længe pausen i ordremodtagelserne bliver, og hvilke lande neddroslingen kommer til at omfatte.
Men de lover til gengæld, at de nok skal holde omverden opdateret.
Honda i Japan retter derudover en tak til kunderne for deres interesse samt afgivelse af ordrer, udtrykker deres beklagelse, og sætter pris på forståelse for den utilsigtede situation.
Derudover oplyser Honda om, at de fortsat vil gøre deres bedste for at levere produkter til kunderne hurtigst muligt.

Positivt
Det er naturligvis altid beklageligt, når en hvilken som helst motorcykelproducent må drosle ned for aktiviteterne.
Det har vi tidligere set eksempler på med blandt andet Yamaha, KTM, Ducati (der endda måtte forlænge nedlukningen), BMW og Harley-Davidson.
De forskellige mærker har efterfølgende genoptaget produktionen, og i Honda’s tilfælde er det trods alt kun rækken af ovennævnte modeller der berøres, og IKKE i Europa.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start