Harley-Davidson indstiller produktionen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson indstiller produktionen

Manglende forsyninger betyder dog ikke, at produktionen af LiveWire motorcykler indstilles
CO
21/05-2022 kl. 02:45

Hos amerikanske Harley-Davidson ser man sig nødsaget til at indstille produktionen i et par uger.
Den historie figurerer nu i medierne globalt, hvor vi informeres om, at Harley-Davidson på grund af problemer med leverancer fra underleverandører midlertidigt indstiller både produktion og udlevering af motorcykler.
Den ærgerlige nyhed deles af en række medier som eksempelvis Reuters, New York Post og FOX 43 NEWS, hvor sidstnævnte har delt videoen herunder.

Det fremgår af videoen, at produktionen af LiveWire motorcykler ikke påvirkes af det drastiske tiltag, men så er der til gengæld andet som påvirkes.
Finansielle medier som eksempelvis markets.businessinsider.com beretter, at nyheden forårsagede et fald på 9% for Harley-Davidson aktier.
Harley-Davidson er som mange andre i den autuomotive industri ramt af problemer med leverancer fra underleverandører, og man kan kun krydse fingre for, at problemerne løses hurtigst muligt.

For det ville være rigtig ærgerligt, hvis de nuværende problemer får indflydelse på de nye modeller Harley-Davidson formentlig har i støbeskeen.

Ærgerligt for både Harley-Davidson og de kunder, der ikke som forventet får deres motorcykel til tiden, og vi må håbe på, at problemerne løses snarest muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start