KTM, Husqvarna og GASGAS lukker i foreløbig to uger
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM, Husqvarna og GASGAS lukker

Produktionen indstilles i foreløbig to uger
Steffen Olesen
14/03-2020 kl. 09:10

Europas største motorcykelproducent KTM indstiller sammen med Husqvarna og GASGAS produktionen i virksomhedens produktionsfaciliteter i Østrig i foreløbig to uger.

Det sker som en reaktion på den omsiggribende Corona virus.

Moderselskabet Pierer Mobility AG bekendtgør i en udtalelse, at dette skridt tages på grund af en øget risiko for, at karantæneramte norditalienske underleverandører ikke vil være i stand til at levere komponenter til produktionen rettidigt.

Udtalelsen nævner ikke noget om, at tilsvarende forholdsregler tages på produktionsfaciliteterne i Indien, hvor en stor del af mærkets motorcykler fremstilles.

I annonceringen gør Pierer Mobility AG opmærksom på, at kunderne foreløbig ikke kommer til at mærke noget til lukningen, og at tilgængeligheden af samtlige modeller vil være som normalt ved sæsonstart, og at alle forhandlere i det verdensomspændende forhandlernet vil modtage de bestilte enheder.

“The availability of all models is guaranteed for the upcoming start of the season in the worldwide dealer network.”

Foreløbig skulle det altså stadig være muligt for vi danskere, at afhente den nye KTM der er bestilt, og mon ikke også din lokale forhandler har bestilt lidt flere motorcykler, end dem der allerede er skrevet slutseddel på.

Det er vanskeligt at spå om, hvad de omfattende restriktioner i forbindelse med COVID-19 kommer til at betyde for den globale produktion og salg af nye motorcykler. Men hvis det her i Danmark betyder, at vi ikke køber så mange nye motorcykler i år, så kan vi trøste os med, at vi får mulighed for også i år et nappe den uofficielle EM titel i at køre på gamle havelåger.

Vi følger naturligvis udviklingen nøje, og holder dig opdateret straks der er nyt i sagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start