Hjælp Guy Martin - og beløn dig selv - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hjælp Guy Martin – og beløn dig selv

Du kan blive en del af historien
Steffen Olesen
08/05-2021 kl. 11:28

Du ved garanteret allerede, at den engelske vovehals Guy Martin har flere spændende projekter i støbeskeen, hvor han vil forsøge at sætte nye rekorder.
Men vidste du også, at almindelige dødelige nu har mulighed for, at indskrive sig i historiebøgerne sammen med den engelske lastvognsmekaniker, hvis de køber en klassisk motorcykel?

300 mph og 400 mph
Ved ét af de kommende rekordforsøg vil den karismatiske englænder i år forsøge at sætte ny hastighedsrekord med 300 mph i sædet på sin egen modificerede Suzuki Hayabusa, men det er tilsyneladende slet ikke hurtigt nok for fartdjævlen.
For han har nemlig også the Motorcycle World Land Speed Record i kikkerten, og vil til næste år forsøge at udradere den eksisterende rekord på 376,363 mph, som blev sat i 2010 af amerikanske Rocky Robinson på en Suzuki med 1000 hestekræfter.
Og det vil han Guy Martin gøre i sædet på en ret speciel motorcykel.
En motorcykel som er udstyret med Rolls Royce motoren fra en Westland Lynx helikopter.

Rekordforsøg koster penge
Men rekordforsøg af den karakter koster penge.
Derfor sætter Alex Mcfadzean – som er skaberen af den vanvittige kreation der skal bruges til 400 mph rekordforsøget – en række af sine egne klassiske BMW motorcykler til salg via auktionshuset Silverstone Auctions.
Det fremgår blandt andet af opslag på sociale medier.

Motorcyklerne der udbydes på auktion er 5 ældre BMW’er, hvor modellerne helt specifikt er 1968 BMW R69S, 1967 BMW R50/2, 1970 BMW R60/5, 1961 BMW R50S og 1964 BMW R27.
Her belønnes man altså for at bakke økonomisk op om Guy Martins rekordforsøg med et eller flere eksemplarer af de flotte klassiske BMW’er.
Auktionen løber af stablen 22. Maj, så der er faktisk lidt tid til at studere motorcyklerne inden eventuelt bud afgives.

Hvis du skulle være interesseret i muligheden for at bakke økonomisk op om rekordforsøget, blive en fodnote i historiebøgerne og belønne dig selv med en af BMW’erne – eller bare har lyst til at se hvilke motorcykler det drejer sig om – så kan motorcyklerne der bortauktioneres ses et stykke nede på siden i kataloget på Silverstone Auctions hjemmeside under The May Sale 2021 – View Lots – May Sale Classic Motorcycles Lots, eller ved at klikke på dette link og vælge motorcykler ved at klikke på fanebladet i midten.
Modellen som er prissat højest er en 1968 BMW R69S med en vurdering på £17,000 – £19,000.
Se auktionshusets beskrivelse af modellen under billedet.

1968 BMW R69S


SUMMARY
Part of a private collection being sold to fund a motorcycle land speed record with Guy Martin.
DESCRIPTION

  • Part of a private collection
  • Matching numbers bike
  • UK registered on a current V5C
  • Older restoration
  • In running order
  • Very rare and collectable
  • Fitted with a long range fuel tank
  • Complete with a copy owners manual

Make BMW
Model R69S
Registration Number NOX 137F
Frame Number 665064

Hvis du køber
Alex Mcfadzean brænder tydeligvis for 400mph projektet når han sætter sin private samling af BMW’er til salg, og det bliver spændende at se, om det lykkedes Guy Martin til sin tid at erobre hastighedsrekorden.
Hvis du beslutter dig for at købe en af de klassiske BMW’er, så giv os endelig et praj.
Det vil vi nemlig meget gerne lave en lille historie om.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start