Her er årets Honda forhandler 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er årets Honda forhandler 2022

Et stærkt fokus på et stort udvalg, produktkendskab og kundepleje har ifølge Honda Danmark gjort MC SYD til en motorcykelforretning ud over det sædvanlige.
Steffen F. Olesen
17/02-2023 kl. 10:21

Hver fjerde nye motorcykel havde en Honda-vinge på tanken, når de trillede ud fra en dansk MC-forhandler som nyindregistreret i 2022. Og MC Syd i Sønderjylland har bestemt givet deres bidrag til, at Honda var det mest sælgende motorcykelmærke i Danmark sidste år.
Det hædres nu af den danske Honda importør med en flot pris.

Sidste år var der så mange motorcykelglade kunder der forlod forretningen i Rødding på en ny Honda, at MC Syd kan kalde sig for Årets Honda Motorcykel forhandler 2022. Og det er ingen tilfældighed, at det er hos MC SYD, så mange Honda-kunder får opfyldt drømmen om en ny Honda.
Her finder de nemlig hele Hondas program og et engageret personale, der helt ned i detaljen ved, hvad en Honda står for.  

Vi er glade for at overrække MC Syd A/S prisen som Årets Honda Forhandler 2022. Jimmi Kjær og hans folk hos MC Syd har i den grad vist, hvad hårdt arbejde, dedikation og vedholdenhed kan føre til, fortæller Mads Hansen fra danske Honda MC-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab, som står bag kåringen.

Og hos Honda importøren er man ikke i tvivl om, at MC SYD har fundet en formel, som motorcykelkunderne sætter pris på:
MC SYD lykkes med at opbygge en forretning ud over det sædvanlige – både mht. udvalg, kendskab til produkterne og kundepleje. Med Hondas rekordstore markedsandel i Danmark i 2022 på mere end 25%, havde MC Syd en betragtelig andel i, at mere end hver fjerde dansker, der købte en ny motorcykel, valgte en Honda, konstaterer Mads Hansen.

Det er en samlet holdindsats af hele MC SYD teamet, der har bragt trofæet som Årets Honda MC-forhandler til MC SYD

Den rigtig vej med Honda
Indehaver af MC SYD, Jimmi Kjær, ser prisen som et bevis på, at MC SYD har valgt den rigtige retning for virksomheden.

At få prisen som Årets Honda Forhandler 2022 er en bekræftelse på, at den vej vi er på vej ud af, er den helt rigtige. Vi har valgt at fokusere på et mærke, udover vores brugte, men til at gengæld gå ”All In” på det. Vi er utroligt stolte over prisen, men dette gør os blot endnu mere motiverede til at flytte vores og Hondas salg til nye højder, siger Jimmi Kjær

Klar til en ny sæson
Her på redaktionen vil vi da også gerne spå, at Honda går endnu et spændende år i møde, da man til 2023 stiller op med tre vidt forskellige, men lige så spændende, nye modeller.

En af disse er Honda Hornet, som gennem længere tid har været et meget omtalt emne. Et genoplivet ikon der har været savnet af mange, og som med sloganet Shake up the hive tilsyneladende agter, at sætte foden hårdt ned i mellemklasseområdet.

Den næste af de tre fik store dele af auditoriet i Italien til at klappe, da modellen på EICMA 2022 trillede ud på scenen akkompagneret af en flot præsentationsvideo.

På samme måde som Honda Hornet, har producenten også her skabt – eller genskabt – en model, som skal udfordre i mellemklassen. Men denne gang i et segment, hvor Honda siden de aflivede den “gamle” Transalp, ikke for alvor har haft noget adventurepræget på programmet i denne størrelse.

Sidst, men bestemt ikke mindst, vil vi lige rette fokus mod noget, som undertegnede fandt særligt interessant, da vi blev præsenteret for det kommende års nyheder på efterårets store mc-messe.

For bedst som vi sad der i de bløde røde stole og regnede med, at nu havde vi set det hele, dukkede der en ny video op på storskærmen; og her blev publikum pludselig stille.
For Honda var nemlig ikke færdig med at præsentere, og umiddelbart efter præsentationsvideoen med hjulspin og udskridninger, trillede en fræk Street Scrambler ud under rampelyset.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start