Harley-Davidson teaser med endnu en potent sag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson teaser med endnu en potent sag

Det virtuelle event finder sted d. 13. juli
Steffen F. Olesen
23/06-2021 kl. 10:27

Allerede sidste år kunne vi her på MagaCin fortælle om et ret spændende projekt fra amerikanske Harley-Davidson.
Ja, faktisk nævnte vi kortvarigt projektet første gang helt tilbage i 2018, men først nu ser vi projekterne komme til verden.

Producenten som ofte forbindes med olie-drypperi, værkstedsbesøg, larm og ømme musculus trapezius, har nemlig udviklet en “lille” perle, som skal danne fundament for flere modeller i fremtiden.
Perlen er en ny motor som går under navnet Revolution Max, og netop den motor prøvede vi for ganske kort tid siden, under testen af den højbenede Pan America, som er at finde her på siden snarest.

Ny filosofi hos Harley-Davidson
2020 har mildt sagt været et usædvanligt år for Harley-Davidson, hvor CEO Matthew Levatich’ filosofi var, at kunderne skulle tilbydes det bredest mulige udvalg af motorcykler, efter 26 års ansættelse forlod virksomheden.
Matthew Levatich som MagaCin tidligere har truffet ved flere lejligheder, blev erstattet af virksomhedens nuværende administrerende direktør Jochen Zeitz, der ved sin tiltrædelse introducerede en ganske anderledes og knap så aggressiv strategi.

Men selvom grebet om tøjlerne er strammet med Harley-Davidsons nye ledelse så det altså ud til, at der trods alt ville komme lidt flere “gamle” nyheder. Og det er netop hvad vi fik bekræftet i en pressemeddelelse her til morgen.

Ovenpå en succesfuld lancering af vores første Adventure-Touring motorcykel – Pan America – er vi glade for, at kunne afsløre endnu en spritny motorcykel som er bygget på Revolution Max-platformen i sportssegmentet, der viser uovertruffen Harley-Davidson-teknologi, ydeevne og stil

Jochen Zeitz – Harley-Davidson CEO
Er dette modellen vi kommer til at se?

Hvad kan vi forvente?
Harley-Davidson holder som vanligt kortene tæt til kroppen vedrørende officiel lancering, billedmateriale, tekniske specifikationer og anden relevant info, men der hersker næppe nogen tvivl om, at der er tale om den tidligere omtalte 1250 Custom.
Se selv videoen Harley-Davidson for kort tid siden har delt på YouTube.

Selvom modellen skulle huse samme kraftværk som producentens ret så omtalte eventyrer, så er det langt fra sikkert at de leverer samme effekt, da denne model er i en helt anden genre.
Når det er sagt, så kunne det alligevel være ret cool, hvis tidligere spådomme blev en realitet og vi til det virtuelle Harley-Davidson Global Reveal Event d. 13. Juli bliver præsenteret for en sportslig cruiser med omkring 150 heste og et drejningsmoment på cirka 120-130 Nm.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start