Mere om Harley-Davidson 1250 Custom i Februar? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mere om Harley-Davidson 1250 Custom i Februar?

1250 Custom med i seneste video fra Harley-Davidson
Steffen Olesen
24/01-2021 kl. 16:11

Nogle af vores første skriblerier om Harley-Davidson 1250 Custom stammer helt tilbage fra 2018, hvor modellen blandt andet omtalt i artiklen Kæmpe stilskifte ved Harley-Davidson.
Sidenhen er modellen poppet op med jævne mellemrum i forskellige forbindelser, og bevarede heldigvis sin plads på listen over kommende nyheder, da den spændende Harley-Davidson Bronx pludselig forsvandt.
Det seneste sporadiske glimt vi fik af modellen, var i videoen Harley-Davidson delte, da gutterne fra Milwaukee for få dage siden afviklede Harley-Davidson 2021 Global Virtual Launch Event.
Der fik vi først og fremmest masser af informationer om 2021 nyhederne samt et kig på Harley-Davidson Pan America, der langt om længe lanceres officielt 22. Februar, men også et sporadisk glimt af Harley-Davidson 1250 Custom.

H-D 1250 Custom mere fremtrædende
I videoen fra den virtuelle lancering af 2021 nyheder fortæller værterne ikke blot om, hvad amerikanerne officielt går og sysler med til 2021, for mod videoens slutning får vi nemlig også et ultra-kort klip af den model, vi for år tilbage navngav Harley-Davidson 1250 Custom her på redaktionen.
Om modelnavnet kommer til at holde stik aner vi ikke en fløjtende fjært om, men nu styrkes indikationerne for, at en officiel introduktion til modellen kan være rykket rigtig tæt på.
Harley-Davidson har nemlig efter online-eventen delt en redigeret video, hvor H-D 1250 Custom får mere rampelys.

I den oprindelige godt 40 minutter lange Harley-Davidson 2021 global launch video opleves Harley-Davidson 1250 Custom tilstedeværelse måske lidt som en tilfældig teaser, men at modellen også optræder i den seneste video, gøder bunden for spekulationer.
Derfor anser vi det ikke for helt usandsynligt, at vi kommer til at høre mere om modellen fra officielt hold 22. februar.
Harley-Davidson Pan America er, som alle ved, udstyret med en vandkølet 1250cc 60° V-Twin, der leverer 145-150 hestekræfter.

Hvor svært kan det lige være, at skohorne Revolution Max motoren ind i en anden model? Og hvor fedt kunne det lige være, hvis amerikanerne enten introducerer os for, eller eventuelt lancerer Harley-Davidson 1250 Custom officielt ved samme event som Harley-Davidson Pan America.
En ting ligger helt fast; der er sat et fedt kryds ud for 22. februar i kalenderen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start