Harley-Davidson nyheder afsløres 24. januar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson nyheder afsløres 24. januar

Det bliver interessant at se, hvad varslet om en ny æra indebærer.
CO
04/01-2024 kl. 05:53

Et nyt år er oprundet, og verdens motorcyklister kan se frem til på egen hånd at stifte bekendtskab med de mange spændende 2024 nyheder, der kort tid efter efterårets store mc-messe EICMA 2023 kunne ses i den indlejrede video i artiklen, der er linket til nedenfor.

Den skarpe iagttager som allerede har set ovennævnte video, har muligvis bemærket, at MagaCin’s udsendte i denne ombæring slet ikke var forbi amerikanske Harley-Davidson.

Det skyldtes ganske enkelt, at Harley-Davidson var blandt de relativt få mærker, som ikke havde en officiel stand på EICMA 2023.
Men det betyder slet ikke, at vi skal undvære friske 2024 nyheder fra det amerikanske brand.

I 2023 så vi tidligt på året Harley-Davidson introducere først Harley-Davidson X350 og efterfølgende Harley-Davidson X500 i Kina, og i sommeren samme år så vi den nye Harley-Davidson X440 officielt lanceret i Indien.
Men i 2024 er amerikanerne åbenbart endnu hurtigere på aftrækkeren med nye modeller, som oven i købet bliver tilgængelige for europæiske kunder.

Hvad de friske opslag på sociale medier og den rundsendte pressemeddelelse med varsel om morgengryet for en ny æra dækker over, ved formentlig kun de nærmeste indviede.

Harley-Davidson har dog allerede løftet sløret for, hvilke modeller der videreføres i 2024 i kategorierne Grand American Touring, Cruiser, Sport, Trike og Adventure Touring.
Så man kunne måske med varslet om en ny æra in mente gætte på, at der er tale om helt nye 2024 modeller.

Og med en frisk tilgang til tingene kunne en lancering af friske 2024 nyheder så tidligt på året måske også være en indikation på, at Harley-Davidson har mange flere nyheder i godteposen i år.

Om den længe ventede Pan America 975 endelig ser dagens lys i år, tør vi ikke spå om, men det kunne da være lidt fedt, hvis lige præcis den model var blandt en ny omgang energiske initiativer fra Harley-Davidson.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start