Gigantisk erstatningskrav til tidligere Norton ejer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gigantisk erstatningskrav til tidligere Norton ejer

Stuart Garner skal slippe næsten £ 11 mio i erstatning
Steffen Olesen
29/06-2020 kl. 07:01

Frit oversat til dansk har Stuart Garner – der stod i spidsen for Norton Motorcycles fra 2008 indtil den ikoniske motorcykelproducent blev sat under administration i Januar i år – handlet uærligt, ageret i strid med god forretningsskik, og har misligeholdt sin pligt til at undgå interessekonflikter.
Det medfører, at den engelske Pensions Ombudsman har beordret den tidligere ejer til, at tilbagebetale foreløbig mindst £10,931,647 til pensionsopsparere, som under falske forudsætninger har investeret i Norton Motorcycles… altså lige knap elleve millioner engelske pund.
Det fremgår af internationale medier, hvor du blandt andet kan læse om afgørelsen på engelske BBC.

Svigtende moral og hensynsløshed koster
Den skandaløse omgang med pensionsmilder – med tidligere dømte svindlere involveret – som fik sorte skyer til at trække sig sammen over virksomheden – og efterfølgende rejste tvivl om virksomhedens fortsatte eksistens, kommer altså til at koste den tidligere ejer dyrt på den personlige konto.
Udover det gigantiske beløb skal Stuart Garner betale £6000, til hver af de 30 pensionsopsparere der anlagde sagen mod forretningsmanden med den tvivlsomme moral.
Stuart Garner anmodede om genovervejelse af afgørelsen, men det blev afslået af de engelske myndigheder. The Pension Ombudsman var helt klar i spyttet, da han frit oversat til dansk erklærede, at afgørelsen var baseret på Stuart Garners svigtende moral og hans hensynsløshed overfor andres rettigheder.
En svigtende moral og etik der blev tydeligt udstillet da det slap ud, at virksomheden havde “lånt” reservedele fra motorcykler, som var indleveret til service på fabrikken.

En kedelig afgørelse for Stuart Garner personligt, der nu skal finde det helt store muldvarpeskind frem. Men en god nyhed for de almindelige pensionopsparere, der nu forhåbentligt får deres surt sammensparede midler tilbage.
Afgørelsen falder i kølvandet på den anden gode nyhed tidligere på året, hvor indiske TVS Motor efter den gigantiske skandale overtog Norton for £16 mio, og lovede at alle kunder hurtigst muligt ville modtage de bestilte motorcykler.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start