Fartgrænse hæves på fynsk motorvej - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fartgrænse hæves på fynsk motorvej

Fartgrænsen hæves fra 110 km/t til 130 km/t mellem Odense V. og Gribsvad
Steffen Olesen
09/09-2021 kl. 22:34

Det er ikke mange dage siden du her på MagaCin kunne læse, at farten skal ned og 15 udvalgte kommuner får udvidet beføjelserne i en forsøgsordning, hvor kommunerne får mulighed for lokalt at sænke fartgrænserne på egen hånd.

Her sættes fartgrænsen op
Men nu ser vi et enkelt sted i landet en helt anden udmelding, hvor trafikanter der benytter E20 på Fyn får mulighed for at komme lidt hurtigere frem end normalt.
Det fremgår af en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet, som informerer om, at trafikanterne fra i dag torsdag den 9. september kan sætte farten op på en stor del af strækningen mellem Odense V. og Gribsvad.
For der hæver Vejdirektoratet nemlig hastigheden på cirka 10 km motorvej fra 110 km/t til 130 km/t.

Nu er asfalten klar
Tidligere på året blev der udlagt ny klimavenlig asfalt på strækningen, og asfalten er nu så tilpas tilkørt, at der er tilstrækkeligt vejgreb til at øge hastigheden på sikker vis.

Udvidelsen fra fire til seks spor af motorvejsstrækningen mellem Odense V og Gribsvad blev gennemført fra foråret 2019 frem til december 2020, og fra i dag bidrager de ekstra spor samt den nye asfalt ikke blot til, at fremkommeligheden og kørekomforten er helt i top, men også at fartgrænsen har fået et nøk opad.

Det er vi der jævnligt krydser Fyn via motorvejen nok ikke specielt kede af.
Og det er formentlig også en god nyhed for de jyske motorcyklister, der har planlagt at deltage i Lukning af Bakken på søndag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start